2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال بپرسم سیگار یا گاهی اوقات مشروب خوردنبا وجود اخلاق خوب و موقعیت خوبچقد ممکنه تو تصمیم اثر دا ...

به نظر من که سیگار ایرادی نداره ولی هرچیزی غیر سیگار فاجعه‌است از نظر من 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حال ندارم 

آخه اصن معیاری نداشتم عاشقش شدم و دیگه به هیچی دقت نکردم و سریع جواب مثبت دادم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

😂 آخه فامیل و اطرافیانم حس میکنم دروغ میگن . نمیشه به نصحیت هاشون گوش سپرد ،میترسم👀🤣

من روم نمیشه بپرسم ازشون وگرنه یکی از فامیلامون یه شوهری کرده اصلا از هر لحاظ عالیه🤣

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

من روم نمیشه بپرسم ازشون وگرنه یکی از فامیلامون یه شوهری کرده اصلا از هر لحاظ عالیه🤣

😂مهره مار داشته.... نمیشه پرسید وگرنه اگر باهات خوب باشه از فرداش برات چسی میاد یا دشمنت میشه ،،میگه این به زندگی من حسودیش میشه 🤣

😂مهره مار داشته.... نمیشه پرسید وگرنه اگر باهات خوب باشه از فرداش برات چسی میاد یا دشمنت میشه ،،میگ ...

نه بهم نزدیکه ولی من میترسم از کسی تعریف کنم یسال بعدم‌چیزی بشه میگن‌چشمون زدن🤣😭 انقد بدم از این اخلاق بعضیا میاد من خیلی ادم رکیم هم خوبی طرفو میگم‌هم بدی بعد واقعا از خوشبختیشون خوشحال میشم تو روی طرف بهش میگم‌چه ماشین خوشگلی یا چقدر خودت خوشگل شدی ولی دیگه از وقتی دیدم چندسال بعدم‌هرچی بشه میگن این از نرف اونروزه اون نفره بود چشمون زد دیگه نمیگم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋