2777
2789

۱. پسری که رشتش ریاضی بوده و الان معلم تربیت بدنیه + مربی بسکتبال هم هست و صداش و تیپش خیلی قشنگه

۲. پسری که تجربی بوده کنکور پرستاری آورده ولی دبیری شیمی رو هم قبول شده و الان دبیره و سال بعد مهندس میشه اینم قیافش خوبه ولی صداش به قشنگی اولی نیست

حالا شما بگین کدوم رو ترجیح میدین کدوم جذابتره

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

دوم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقشونم در نظر بگیر 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

دومی

اما بازم بستگی داده اخلاقشون

خانواده هاشون

سطح فرهنگیشون 

با شغل و تیپ و صدا که نمیشه ازدواج کرد

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

ملاکت واسه ازدواج فقط تیپ و صدا و شغله ؟

نه اخلاق برام مهمه که هر دو خوبن الان با این ویژگیا موندم

هیجکدوم چون همشون میتونن به چند کار باهم رسیدگی کنن و این خوب نیست🤣یبار دیگه کامنتمو بخون من درباره ...

😅 نفهمیدم راستش منظورتو

اول باید بهت وایب خوب بده بعد برو سراغ تفاوت‌ها عام ..مثل فرهنگ وضعیت زندگی سلامتی اخلاقی و این چیزا ..بعد سراغ تفاهم ها و تفاوتهای شخصیتی ببین میتونی کنار بیای ..یکم تو این مراحل شعله احساست کم کن