2777
2789
عنوان

چجوری گیرندم😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 58 پست

یک چیز مهم اذیتت میکنه که دربارش با شوهرت یا صحبت نکردی یا به نتیجه دلخواه نرسیدی واسه همین گیر میدی به چیزهای دیگه بیشتر باهاشون حرف بزن تا ایراد و اعتراض 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوپ گیر نده عزیزم، سرت به کار خودت باشه ،به این فکر کن که خدایی نکرده یه موقع از چشمش ميفتي

عزیزم بچت چطوره؟ مرخص نشده؟

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
دیشب بخاطره ی حرف کوچیک یه دعوا راه انداختم و کلی گریه😭😭

بشین تکلیفتو با خودت روشن کن شاید ته دلت چیزی از گذشته هست که میخای الان سرشوهرت خالی کنی پیداش کن و حلش کن نذار به اینجاها بکشه که تبدیل به خشم بشه .. شایدم بخاطر مشکلات هورمونی باشه

چجوری سرم ب کار خودم باشه؟ میدونم خیلی سوال مسخره ایه 

چرا خودتو درگیر مسائل مالی میکنی؟ از لحاظ هزینه زندگی کم ميزاره؟ اوایل که ازدواج کرده بودم شوهرم میخواست درباره ی گردش حسابها و چک هاش صحبت کنه ،بدون رو در وايسي گفتم مسائل ماليت به خودت مربوطه لطفا منو درگیر نکن ،اونم استقبال کرد ،الانم بیرون هرکاری کنه کار به کارش ندارم 

یک چیز مهم اذیتت میکنه که دربارش با شوهرت یا صحبت نکردی یا به نتیجه دلخواه نرسیدی واسه همین گیر میدی ...

گوش نمیده خوب ب حرفام

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

چجوری سرم ب کار خودم باشه؟ میدونم خیلی سوال مسخره ایه 

ببین دوست عزیزم

دیشبم اینو گفتم

الانم یه جوره دیگه شو میگم

اگر دوست دارید 

همسرتون ازتون پنهان کاری نکنه

لازمه ک بهشون امنیت بدید

قانونه سایه همیشه تو ذهنتون باشه

آدمها مثل ساین

هر چی بیشتر بهشون بچسبی 

ازت فرار میکنن

ولی وقتی بهشون امنیت و اختیار و اعتماد عاقلانه و منطقی  میدید

میان طرف تون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چرا خودتو درگیر مسائل مالی میکنی؟ از لحاظ هزینه زندگی کم ميزاره؟ اوایل که ازدواج کرده بودم شوهرم میخ ...

نه کم نمیذاره اما فوق العاااااده پول پرسته بدتر از خانوادش

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

منم اینجوریم بخدا اصلا اعصاب ندارم خودم از کارای خودم حرصم میگیره و ناراحت میشم  ب خودم قول میدم دیگه اینجوری نباشم ولی کافیه یه چیزی باب میلم نباشه هر چن کوچیک و مسخره یه جروبحثی  راه میندازم 

فک کنم برم پیش روانشناسی چیزی درست بشه 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
نی نی دارم نمیتونم

خب هر وقت خواستی گیر بدی تا ده بشمار بعد از ده تا نه بشمار بعد نفس عمیق بکش و بگد عزیزم ساکت باش و چیزی نگو 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من