2777
2789
عنوان

احساس میکنم بی کس ترین ادم دنیام

694 بازدید | 29 پست

من اصلا درد دل بلد نیستم.ولی خیلی دلم غصه داره.خیلی زندگیمو دوس دارم شوهرمو دخترمو.خودم همیشه ب شوهرم میگم هوای خونوادشو داشتهدباشه هر وقت کار دارن کمکشون کنه.ولی چند وقته احساس میکنم داره نیازای منو نادیده میگیره تا به اوناکمک کنه.وقتی امروز بش اعتراض کردم گفت همینه ک هس.نمیخوای برو درخواست طلاق بده.تو و دخترت خانواده من نیستین اصلا.البته میدونم عصبیش کردم.ولی حالم واقعا خرابه.من قبلا به خاطرش با خانوادم دعوا کردم روی برگشتن ندارم دیگه.اصلا دلمم نمیخواد برگردم.اخه خیلی دوسش دارم.ولی از اینکه کسیو ندارم سو استفاده کرد و گف برو خیلی ناراحتم میکنه.میدونم پشیمونه از حرفاش ولی دلم خیلی شکست.میخواستم با دوستام حرف بزنم ولی ترسیدم دهن لق باشنو یه دعوای کوچیک برام شر شه.همینکه مینویسمو میدونم میخونین ارومم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدترم خواهر شوهرم خوبه عالی ولی حتی برای تنوع جز خانواده شوهر جایی وندارم

سلام پارمیس جون😗

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

خب عزیزم چرا مظلوم بازی و انقدر پر و بال دادن به شوهز؟؟؟؟

چون خودت انقدر به شوهرت گفتی هوای خانواده اش داشته باشه فک کرده وظیفه اشه و حالا اعتراض کنی فک میکنه ادم بده تویی 

دومین نکته هیچ وقت اختلاف با خانواده و...رو نزار همسرت بفهمه اونا رو هی ببر بالا حتی اگه بدترینن

..دوتا دونه اشک بریز و گریه کن بگو خودم بهت گفتم کمک کن اما نمیدونستم اینطور نیشه من حتی از نیازهام زدم و....وقتی اروم شد البته تو بغلش هم بگی که چه بهتر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
خب عزیزم چرا مظلوم بازی و انقدر پر و بال دادن به شوهز؟؟؟؟ چون خودت انقدر به شوهرت گفتی هوای خانواده ...

اصلا نمیشه اختلاف با خانواده رو از شوهر پنهان کرد و اونا برد بالا واقعا بعضی اوقات تنها حامیم شوهرم بوده جلوخانواده بی مسوولیتم

خب عزیزم چرا مظلوم بازی و انقدر پر و بال دادن به شوهز؟؟؟؟ چون خودت انقدر به شوهرت گفتی هوای خانواده ...

من ادم بی سیاستی نیستم.خوب میتونم حرفامو بش بفهمونم.امروز از کوره در رفتم مقایسش کردم.فک کرد دارم میزنم تو سرش

اصلا نمیشه اختلاف با خانواده رو از شوهر پنهان کرد و اونا برد بالا واقعا بعضی اوقات تنها حامیم شوهرم ...

ایراد نداره از این به بعد بیشتر سیاست داشته باش زیاد به خانواده همسرت رو دادی و اونا مطمعن باش فک میکنن وظیفه شوهرته نه لطف شما

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم