2777
2789
عنوان

دوست عزیزم رفت 🥲😭🖤

438 بازدید | 24 پست

بهترین دوستم بود 

از همه شون سالم تر بود 

از همه مون درس خون تر بود 

از همه مون دل پاک تر بود 

و مهربون تر.... 

:))))))) 💔

داغونم داغوننننن همین نیم ساعت پیش فهمیدم از اون موقع دارم فقط جیغ میکشم :)))) 

اگه بتونم عکسشو میزارم برا شادی روحش صلوات بفرستین لطفا 🙂

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علت فوتش چی بوده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

وااای

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

روحشون شاد سخته خدا صبر بده به خانوادش مخصوصا

بیشتر از خانوادش برا من عزیز بود :) 💔

خانوادش اگه دوسش داشتن اینقدر زجرش نمیدادن :) 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بیشتر از خانوادش برا من عزیز بود :) 💔خانوادش اگه دوسش داشتن اینقدر زجرش نمیدادن :)

هعیی چی بگم💔💔

@__mahyar   جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود ...             ♡♡♡خدا♡♡♡

اگر عکسشو گذاشتی لایکم کو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀