2777
2789
عنوان

چهره مردمان ترک

516 بازدید | 36 پست

چرا ترک های آذربایجانی و ترکیه ای مثل ترک های اصیل و اولیه نیستن که شبیه قزاق ها و قرقیز ها بودند ؟ چشم تنگ رو در بین بعضی هاشون میبینم که شبیه هزاره های افغانی هستن (که اونام خودشون مغولی ان) خواهشا نگید تکامل چون اون ۵۰ هزار سال طول میکشه توی ۶۰۰ سال انجام نمیشه 

* قصد توهین ندارم تعلیق نکن *

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من خودم زیست خوندم تکامل ۵۰ هزار سال طول میکشه آذربایجان نهایتا ۱۰۰۰ ساله ترک زبان شده

خب تکاملشون طی کنن مثل مغولیا میشن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

عزیزم ترکا مغول نبودن همشون دوتا اقوام مخالف هستن ترکا ریشه ایرانی دارن ولی چون کنار مغول ها زندگی کردن یسریاشون اینجوری شدن و یسریا اینجوری نیستن و اصیل هستن فقطم ترکا اینجوری نیستن حتی روسیه هام هم چشم بادومی داره 

عزیزم ترکا مغول نبودن همشون دوتا اقوام مخالف هستن ترکا ریشه ایرانی دارن ولی چون کنار مغول ها زندگی ک ...

چی ؟ کی اینا رو گفته ؟ ترکا و مغول ها جزوه یک خانواده زبانی و ژنتیکی هستند چرا ۸۰٪ ترک های جهان و آسیای میانه ای رو نادیده میگیری ؟ بله روس هایی هم هستند که چشم تنگ دارند هرچند روسیه پر از اقوام ترک مثل تاتار و اوار هست حتی فینو اوگری ها هم چشم تنگ دارند ولی ترک ها به هیچ وجه قفقازی یا ایرانی نیستند همین امروز بری تبریز کلی چشم بادومی اونجا هست 😐

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

عزیزم ترکا مغول نبودن همشون دوتا اقوام مخالف هستن ترکا ریشه ایرانی دارن ولی چون کنار مغول ها زندگی ک ...

میتونی درباره زبان ها و خانواده آلتایی بری و بیشتر مطالعه کنی

جبر جغرافیا حقیقته محضه