2777
2789
عنوان

بگین بااین شوهر چیکار کنم

535 بازدید | 45 پست

۶ ماه ازدواج کردیم.قلیونیه دوروز یبار میکشه.دوستاشو ول نمیکنه بیرون میره.بعد هر دعوایی میره پیششون یهو یکی دو ساعت.تو سرچ اینستاش بازیگرای فیلم پ..میبینم گاهی اینستاش زنای باز میاره.تازگیا فهمیدم پورن‌میبینه دعوای حسابی کردم ولی انگار ن انگار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا مریضه ، ولی تو به خودت و اندامت بیشتر برس تمیز باش خوشبو باش تو خونه آرایش کن ، ازش بپرس دوست داری چطوری تو خونه بگردی اصلا اگه کسی نیست کلا لخت باش تو خونه تا چشم و دلش سیر بشه از این کارها دست برداره ، اینا همش برای اینه که تو خونه از طرف شما اقناع جنسی نمیشه 

ببخشید اینو میگم ولی شما اگر قبل ازدواج شناخت خیلی خوبی ازش پیدا می‌کردید بهتر بود ، ازدواج بی شناخت تهش اینه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

قطعا مریضه ، ولی تو به خودت و اندامت بیشتر برس تمیز باش خوشبو باش تو خونه آرایش کن ، ازش بپرس دوست د ...

شما تو خونشونی ک ببینی مشکل از طرف خانومه؟ این مردای هول و هیزم همه بی گناهن فقط مشکل خانومه که دائم جلوشون لخت نیست

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

خوبی زیاد داره ولی این کاراش عصبیم میکنه

خب لابد یه خوبی هایی داشته که باهاش ازدواج کردی 

گل بی خار نمیشه عزیزم 

کمتر دعوا کنید و بگذرید

محبت سنگ رو نرم میکنه خوب باشید باهم اونم مطمئن باش کم کم بهتر میشه 

فقط هی جبهه نگیر و لج نکن مردها اگه سر لج باشن تا قله قاف میرن 

زندگی یعنی بگذر و بساز  هنوز اول زندکی هستی کم کم با اخلاقیات هم کنار میاین 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
قطعا مریضه ، ولی تو به خودت و اندامت بیشتر برس تمیز باش خوشبو باش تو خونه آرایش کن ، ازش بپرس دوست د ...

چه مشاوره ایه میدی مگه بلا نسبت حیوونه کلا لخت بگرده ، شرم و حیای انسانی زیر سوال میره ، مشکل مرد هست که تن‌وع طلبه 

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

اینجا شوهرت رو میکنند دیو هفت سر 

ولی این شمایید که دارید باهاش زندگی میکنی 

بجای دعوا و بحث با هم حرف بزنید با محبت

اگه خیانت نمیکنه حتمادوستت داره هنوز تو مجردی یکم مونده ولی درست میشه بهت قول میدم 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
شما تو خونشونی ک ببینی مشکل از طرف خانومه؟ این مردای هول و هیزم همه بی گناهن فقط مشکل خانومه که دائم ...

من چیزی برای شوهرم کم نزاشتم واقعا و همیشه شیک پوش بودم و ولی دوسه ماه طلاق میخواد بده چرا همیشه حقو به مرد میدن افرین به درک بالات 

اتفاقا خانم هایی که خیلی به خودشون میرسن هم شوهراشون باز این کارو میکنن چون ذاتشون خرابه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن