2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نام خدا

هول بودن مرد

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

جزء نبایدها رفتاری هست کلا ،کسانی هم ک این رفتار میکنن درک ندارن و تعهد ندارن و انحراف فکری دارن غرق در هوس پوچ هستن جزء دسته ادمیان سمی هستن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مُد شده همه فکر میکنن برای تایم های بیکاری بهتره یکیو داشته باشن

یعنی اون که باهاش می‌رن خیلی دوست دارن !؟شوهر من با یکی رفته که بی سواد …من دو تا فوق لیسانس دارم همه اعتماد ب نفسم گرفته شده یعنی در هر خال هر چی بقیه بگن بهم خوشگل و اینا ولی باب دل شوهرم نبودم

جزء نبایدها رفتاری هست کلا ،کسانی هم ک این رفتار میکنن درک ندارن و تعهد ندارن و انحراف فکری دارن غرق ...

یعنی من بد نیستم ؟من قبل زایمانم خیلی خوب بودم ولی الان شکم …طرفی که رفته باهاش داهاتی و بی سواد البته شکلش ندیدم صداش شنیدم صدای کلفتتتت میدونه 

یعنی اون که باهاش می‌رن خیلی دوست دارن !؟شوهر من با یکی رفته که بی سواد …من دو تا فوق لیسانس دارم هم ...

دلایل آدما فرق داره 

نمیخاد که با اون زندگی کنه ،سرگرمیه 

دنبال تنوع هستن 

ربطی به خوشگلی ،سواد و هیچی نداره 

شاید هم شما خیلی براش زیاد بودی و هم سطح خودشو پیدا کرده 

یعنی من بد نیستم ؟من قبل زایمانم خیلی خوب بودم ولی الان شکم …طرفی که رفته باهاش داهاتی و بی سواد الب ...

نه چرا این فکرو الکی میکنین کی گفته شما بد هستین ! شما اتفاقا بامعرفت خیلی خیلی گذشت داشتین در مقابلش پروو ش کردین بجای قدر شناس بودن تون افتاده دنبال هوس هاش و این نشان یک مرد نیست بخشین نشان یک حیون هست ، دیگه گذشت نکنین معرفت نزارین اقدامات هاتون انجام بدین ،شما خانم پرتلاشی هستین به درک تون هم رسیده ک به این زندگی تعلق ندارین رهایی بدین از این زندگی به خودتون تا به آرامش ها تون برسین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حق داری ولی به مرور متوجه میشی شما مقصر نبودی و این اتفاق فقط برای شما نبوده ذهنت که آروم شد راه درس ...

همه اوایل ازدواج وقتی من با شوهرم میدیدن میگفتن چرا زن این مرد شدی از لحاظ معاشرت و سطح فرهنگ خیلی با هم متفاوت بودیم ولی من اصلاااا ب روی شوهرم نیاوردم حتی شوهرم ی مقدار صحبت کردنش مشکل داره ولی یک بار به روش نیاوردم همیشه دلم براش سوخته ولی همیشه سر من زور بوده همیشه ازم ایراد میگرفت همیشه میگفت خوش به حال فلانی زنش بلده ترشی درست کنه مربا درست کنه …فلانی پدر زنش همه خرج مسافرتش میده در حالی که من دو سال بود عقد بودم پدرم فوت کرد…همیشه داد و بیداد و ایراد و …تنها چیزی که فکر نمیکردم خیا نت یود