2777
2789
عنوان

میل جنسی شوهر😢😕

| مشاهده متن کامل بحث + 15063 بازدید | 222 پست

تایپیک های منو بخون کمکت میکنه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
بخاطر مشکلات مالی میتونه باشه؟ مشکل دیگه ای نداریم اخه

۱۰۰ درصد😁شما نمی دونید ذهن مردا برخلاف ظاهر آرومشون چقدر زیاد درگیر این مسائله و این مشکلات چقدر انرژیشون رو میگیره و روحیشون رو خراب میکنه، انگاری آدم رو از برق کشدن و هیچ انرژی نداره...کلا انرژی و روحیه مردا بیشتر به پول توجیبشون بستگی داره اگه پول داشته باشن استرسشون خیلی میاد پایین و آروم ترن و ذهنشون درگیر مسائل جنسی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دلم برای تو سوخت هم اینکه اون عادیه واقعا نمی‌دونم چه راهکاری بدم بهت برو از دکتر بپرس عزیزم شاید قرضی دارویی چیزی باشه میلشو زیادتر کنه توام اذیت نشی آخه سخته برات

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرا جدیداً یکی در میون تاپیکت همینه.؟

دنبال فوضولشم بعدشم حتما مشکلم حل نمیشه دیگ دیوونه ک نیستم

دلم میخاد یه بچه داشته باشم همونی که همیشه خابشو میبینم 😍 البته هنوز نامزدم😝

اینایی که میگن هفته ی یبار عادیه چون همسراشون سرد مزاجه میل جنسی اصلا ربطی به این نداره چندساله از ازدواجت میگذره بعضیا تا آخر عمر اصلا میلشون کم نمیشه و تغییری نمیکنه این چیزا ارثیه مثل خیلی چیزای دیگه

۱۰۰ درصد😁شما نمی دونید ذهن مردا برخلاف ظاهر آرومشون چقدر زیاد درگیر این مسائله و این مشکلات چقدر ان ...

شوهر من از نظر مالی کاملا اوکی و در رفاه ولی بازم یخ😅

اینو چطکر تحلیل میکنی جناب روانشناس

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

دنبال فوضولشم بعدشم حتما مشکلم حل نمیشه دیگ دیوونه ک نیستم

ادب داشته باش دختر

چیکار ب تو دارم؟میگم چرا جدیدا اینقدر این تاپیک زده میشه نگفتم‌که تو چرا میگی؟

اعصاب نداریا

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

هم دلم برای تو سوخت هم اینکه اون عادیه واقعا نمی‌دونم چه راهکاری بدم بهت برو از دکتر بپرس عزیزم شاید ...

🙏

دلم میخاد یه بچه داشته باشم همونی که همیشه خابشو میبینم 😍 البته هنوز نامزدم😝