2777
2789
عنوان

میل جنسی شوهر😢😕

| مشاهده متن کامل بحث + 15063 بازدید | 222 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دعوا درگیری بحث قهر بینتون هست کمترش کنین

نه اتفاقا خیلی مرد خوش اخلاقیه باهم مشکلی نداریم فقط چون خیلی ازش میخام یکم اعصابش خورد میشه☹️ 

دلم میخاد یه بچه داشته باشم همونی که همیشه خابشو میبینم 😍 البته هنوز نامزدم😝

حوصله داریااا.

خب بعد پنج سال عادیه هفته ای یبار ولی یسال اول ک عادی نیست بچه ها 😕

دلم میخاد یه بچه داشته باشم همونی که همیشه خابشو میبینم 😍 البته هنوز نامزدم😝

علیکم السلام رابطه تون شاید بخاطر کدام مشکل بهم خورده که اینطور سرد شده باهات خوب هفته یک بار که خوبه از ازدواج ما الان سه سال چهار ماه میشه هفته دوبار البته به دست  همسرم باشه تا شش آخه و این ماها به خاطر اقدامم تا شش بار تو هفته 

خانما منم یه سوال بپرسم ببخشیدا لرزش پا واسه خانم ها همه دارن اخرش .....؟من ندارم مشکل دارم ،اینو جا ...

واکنش هر بدنی متفاوته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

این رفتار به خاطر فشار زیاد فکری هست که روی همسرته ... بهتره تا میتونی بهش قوت قلب بدی و اینکه با ایجاد یه محیط اروم تو خونه ذهنش رو آروم کنی، اینجور راحت ۵۰ درصد حالش بهتری میشه