2777
2789

البته سقط که نه زایمان شدم چون بچه به پابود

بعد از اونهمه فروپاشی ذهنی و روانی که داشتم 

الان  ۱۰ماه  گذشته و خدا دوباره بهم لیاقت مادر شدن داد

خیلی میترسم دوباره تجربه کنم سقط رو و هروز استرس دارم ک سعی میکنم ریلکس باشم تا قلب بچم تشکیل بشه 

خدایا تو دیدی من چه عذابی کشیدم نذار دوباره همون هارو تجربه کنم 

انشاالله به سلامتی.... 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

عزیزم اصلا نگران نباش سعی کن آروم باشی تا این روزگار قشنگ رو طی کنی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدااااااگه بدونی چقدخوشحال شدم🤩🤩نگران نباش همیشه که قرارنیست اتفاق بدبیافته مراقبت کن چیزی نمیشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

الهی ب حق پنج تن بچه اتو صحیح وسالم بغل بگیری 

الان بارداری استرس نده بخودت 

ب چیزای خوب فکر کن ب روزهای خوب 

توروخدا برای ازدواج برادرام دعاکن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیزم اصلا نگران نباش سعی کن آروم باشی تا این روزگار قشنگ رو طی کنی

امتحاناتوخوب میدی؟ریاضی روچیکارکردی؟😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

قربونت بشم ک یادت مونده منو انشاللهبرام دعاکن

حتماعزیزم 

قرار نیست که دوباره اتفاق بیفته، ایشالا بسلامتی دوران بارداری رو پشت سر بزاری و نی نیت رو بغل کنی

به خودت اصلا استرس وارد نکن

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰