2777
2789

شمارم صلب امتیاز کردن بخاطر یک ماه شارژ نریختم یک مرده با صدای عجیب غریب برداشت گفتم شما گف شما زنگ زده بودی گفتم ببخشید اشتباه زدم گفت آها خواهش🤣🤣🤣🤣 چرا نمیان بگن ؟؟ شارژ بریزید وگرنه صلب امتیاز میکنیم کلی شاد و ایتا با رفیقام پیام میدادم الان بهش دسترسی ندارم واییی ویس دادم ب رفیقام اونجا ها یا خدا مخاطبینممم من اصلا نمی‌دانستم صلب امتیاز می‌کنن 

💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سیم‌کارت چی بود

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

منم چندماه از سیم کارتم استفاده نکردم 

دیدم ی روز تو تلگرام زد

« خودم پیوست» 

برگام ریخت

زنگ. زدم به خودم و ی مرد برداشت 😂دیگ پرسیدم

توضیح داد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

از یک ماه بیشتر خط رو برمیدارن فکر کنم 

برای خاله منم پیش اومد خط جدید خرید بعد وقتی روبیکا نصب کرد تمام پیام های فرد قبلی اومد بالا جالبیش این بود اون خانمه همچنان داشت با اون اکانت کار میکرد بعد فهمید یکی وارد اکانتش شده هول شد میگفت منو هک کردن فلان

تا زنگ زدیم گفتیم خط واگذار شده 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سیم همراه اول بود از اینا خودم باید شارژ میریختم

من یکی دارم ی ساله استفاده نمیشه یعنی واگذار شده ؟ فک نکنم آخه همراه منش هنوز نصبه چک میکنم گاهی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
از یک ماه بیشتر خط رو برمیدارن فکر کنم برای خاله منم پیش اومد خط جدید خرید بعد وقتی روبیکا نصب کرد ت ...

چقدر بد انشالله سیم‌کارت های سابق من ب آشنا واگذار نشن😂

از یک ماه بیشتر خط رو برمیدارن فکر کنم برای خاله منم پیش اومد خط جدید خرید بعد وقتی روبیکا نصب کرد ت ...

کاش می‌گفتم ب مرده از صداش ترسیدم می‌گفتم این خط مال من بوده استفاده نکردم ای بابا

💓

اره احتمالش هست توام امتحان کن زنگ بزن ببین کسی جواب میده

باشه

خبرش بده

باشه بهت میگم