2777
2789
عنوان

❌فوری فوری فوری ❌

99 بازدید | 2 پست

از وقتی فهمیدم نی نی سایت اصلا براش حریم خصوصی و امنیت افراد مهم نیست و واسه جلب مخاطب اجازه پاک کردن تاپیک بهمون نمیده دیگه نمیام اینجا و ازتون میخوام از این سایت استفاده نکنید دیگه واقعا حالم از نی نی سایت به هم میخوزه هیچیو نمیتونیم پاک کنیم آخه مگه ما بدهکاریم با پونصد تا آگهی که اینجا داره تاپیکمونو هم نمیزاره پاک کنیم اصن گزینه حذف نداریم باید بریم به کدخدا پیام بدیم ترو حضرت عباس بیا تاپیک منو پاک کن اونم به یه ورش نباشه!!!! 

❌❌❌❌این تاپیک رو کپی کنید و تاپیکش کنید لطفا فقط تماشاچی نباشید!!! ❌❌❌❌

قبولت دارم قبلا خیلی بهتر بود سایت

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

به زمان گوش ب حرف میدادن ک سایت رونق نداشت الان همه هستن پس اونا هستن ک میتازن چون هر کار کنن نمی‌ریم  و هستیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.