2777
2789

بخدا زندگی خیلی سخته....

کار ندارم ماشین ندارم خونه ندارم چیزای که دوست دارم ندارم هیچی ندارم چیکار کنم خسته شدم مامان و بابامم با من فوق العاده بدن جوری که امروز فقط به مامانم گفتم مامان کاشکی به جا این غذا جوجه درست میکردی گفت حق نداری اینو بخوری همین که تو خونه بهت جا خواب دادیم برو شکر کن خیلی دلم شکست بابامم طرف زنشو گرفت...کاشکی میمیردم ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانواده به درد نمی خوره و فقط هر روز باید حرص بخوری. 

باید درسِت رو بخونی یا چیزایی که دوست داری یاد بگیری و

به درآمد برسی. بعد هم از پیششون برو. 

فعلاً اما متاسفانه مجبوری تحملشون کنی. اما ناامید نباش بالاخره میری اگه زحمت بکشی و نگاهت به آینده باشه.

خانواده ی من هم اینجوری بودن. الان دوری و دوستی. انگار همه ظلم ها که بهم کردن رو یادشون رفته. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

این خانواده به درد نمی خوره و فقط هر روز باید حرص بخوری. باید درسِت رو بخونی یا چیزایی که دوست داری ...

🙃اول باید برم سرکار بعد ادامه تحصیل ....

ولی کار هم پیدا نمیشه هرجایی هم بخوام برم میگن سفته باید بدی..

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️