بچه ها یک اگهی به اسم مانتو لی نخی شومیز تو دیوار اصفهان هست بعد واریز پول شمارمو بلاک کرد و گفت جعبه خالی برام فرستاده پول منو که خورد خواستم بهتون اطلاع بدم
بخواید شاتشم میفرستم
اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از، طریق دیوار پیگیری کن. نوشته که این چیزا مبنای اعتماد نیست. نباید کارت به کارت میکردی
ارهههههه ولی منم بهش گفتم تا نری اداره پست واریز نمیکنم چون تا حالا سرم کلاه رفته اونم در جواب گفت مردم بخاطر یکم پول چه کارایی میکنن😐 بعدشم که شروع کرد به دروغ گفتن برق رفته بود ارسال نمیکنم کنسله واقعا دو روزه خونمو کرده تو شیشه!!!!!!
حتی بهش گفتم شمارتو پخش میکنم... که یکم بترسه ولی اصلااااا براش مهم نیست !!!!!! واقعا دارم شاخ درمیارم چطور میشه برای کسی مهم نباشع که شماره اصلیش کارت بانکیش بدن به یکی دیگ به عنوان ج.نده و براش مهم نباشه 😐😭