2777
2789
عنوان

آگهی کلاهبرداری دیوااااار❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 11366 بازدید | 435 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواستم انتقام بگیرم اینو گفتم ولی حس میکنم اشتباه کردم😭😭😭😭

خب ادامش 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

چه آدم نامردیه اشغال وای وقتی گفته من چیزی نفرستادم آدم چقدر ناراحت میشه

از صبحه دارم دیونه میشم😭😭😭 خدا ازش نگذره آخه من خودمم همیشه خیلی واسه بقیه پست کردم همیشه هم از طرف مقابل خوشحال تر میشدم که بسته بهش رسیده راضیه یا نه واقعا نمیدونم چرا این بلا سر من بدبخت اومد

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

از صبحه دارم دیونه میشم😭😭😭 خدا ازش نگذره آخه من خودمم همیشه خیلی واسه بقیه پست کردم همیشه هم از ط ...

الانم پیاممو دید فقط سین زد یعنی حتی اصلا براش مهم نبود که ابروش بره☹️

رفتم دیدم. چقدر هم لباس ها زشته. دست دوم آخه چرا اینا روانتخاب کردی. رفتم پیام دادم مانتو آخری موجوده. ببینم چی میگع

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
منم خیلی پولم رو خوردن قدیم دیگه آدم ناراحت میشه

درکت میکنم خیلی حس بدیه جدا از پول اون حس احمق ساده بودن بهت منتقل میشه بابام انقد عصبی شده که میگه بسته که رسید و آدرس خونه خودشون روش بود به دوستام میگم برن اصفهان حسابشو برسن خودمونم خراسان شمالی هستیم