2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارانه مگه چقدر پولشه ک الان لنگ پولی..بنظرم نگو به بابات بگی بهتره واسه پول

اره خودمم فک کردم نگم ولی همش تو خونم  همچن۸۰۰ حداقل واسه دو سه روز ادم ک‌ میشه حوصلم سررفت والا

عزیزم من کدتوضیح دادم گفتم ب غیرررر از پولی ک ازش میگیرم.‌اونم بهم میده پول یارانه رو مگ میشه با ۸۰ ...

سوال برام پیش اومد... چرا عروسی نمیگیرید؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

۴ ساله عقده چرا هنوز نرفتی سرخونه زندگیت چجوری میتونی ۴ سال نامزد بمونی من ۹ ماه موندم حس میکردم تو ...

دست من نیست . نامزدم باید شرایط جور کنه. داشتیم خونه درست میکردیم. قسطامون زیاد بود.و.... بدهکاری. نمی‌دونم خودمم دیگ افسرده شدم به خودش و خانوادشم یه جورایی فهموندم ک اگ‌ امسال عروسی نگیرین دیگ واقعا جدا میشم ازش

سوال برام پیش اومد... چرا عروسی نمیگیرید؟؟

شرایط اوکی نیست. درست کردن یه خونه کوچیک تو ساختمون باباش. قسطامون. بدهکاریا و...میتونی به هرکس. میگم چهار ساله عقدم میگ خیلی  زیاده ولی به نامزدم ک میگم  میگ نه اصلا زیاد نیست و شرایط نبوده و چیکار کنم.... خیلی حرصم میگیره ازش پیش خودم میگم بابا لاقل یکم خجالت بکش به عنوان مرد یکم شرمنده باش...

تو دیگه کی هستی !!!!دست حضرت ایوب رو بستی!!!!! پدرشو در بیار ببرت سر خونه زندگیت ..چهار سال عقد م ...

چیکار کنم بخدا دیگ  افسرده شدم حالیش اینجاس ک از بس بهش گفتم و برگشته با پرویی گفته چهار سال چیزی نیست و شرایطم اوکی نیست و میگی چیکار کنم پول ندارم خودمم باورم شده چهار سال چیزی نیست ولی دیگ واقعا خسته شدم. حداقل اگ خونه خودمون میزاشت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بمونم در حد۲ روز میرفتم خونه اونا خوب بود ولی اون همش خونه خودشونه راحته من بیچاره باید چهار پنج روز اینجا باشم دو سه روز اونجا و این الان چهار ساله رو تکراره... نه میتونم برنامه ای واسه زندگیم داشته باشم. نه میتونم اونجا آزاد باشم . همینجوری عمرم داره می‌ره. مثلاً بهش میگم خونه خودمون ک هستم راحت ترم چمیدونم حوصلم سر  بره ی کاری میکنم ورزش میکنم کتاب میخونم ولی اونجا واقعا روم نمیشه دست خودم نیست ولی اصلا درک نمیکنه

نمی‌خواد بگی پول یارانه بهش بگو برام پول بزن زنشی وظیفشه

نه فعلا نمیگم ک احساس کنه میخام طر صحبت باز کنم پرو میشه چون صد از صد اون مقصره ولی اینجوری واقعا بده میدونی اون مرده پول دستشه هرجا بخواد می‌ره من پول ندارم همش تو خونه افسردگی گرفتم.‌ هرکس جای من کم میاورد و پیام میداد فک کن آنقدر پروعه که یکبار برگشتم بهش گفتم میخام  سرکار گفت نه زنی که درآمد داشته باشه مردو ادم حساب نمیکنه وابسته به مرد نیست. ولی کور خونده من ۲ماه ام تو خونه بشینم بدون پول. موهام سفید شه. اجازه نمی‌دن ازم سو استفاده و از این طریقت منو بکشونه سمت خودش. هیچ وقت یادم نمیاد ‌‌‌‌‌پیشقدم شده باشم خودش بعد۱۰٫۱۵ روز عین اسکلا دمیاد دنبالم 

شرایط اوکی نیست. درست کردن یه خونه کوچیک تو ساختمون باباش. قسطامون. بدهکاریا و...میتونی به هرکس. میگ ...

واقعا هم زیاده چند سال دیگه میخواد تا قسطاش تموم بشه.. یه عرپسی جمع و جور بگیرید تموم شه بره. چفدر مونده خونه رو تکمبل کنه؟ اصلا این همه هزینه میکنه به نامش میزنن خونه رو؟ از اول مدت عقد رو تعیین نکردید؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

واقعا هم زیاده چند سال دیگه میخواد تا قسطاش تموم بشه.. یه عرپسی جمع و جور بگیرید تموم شه بره. چفدر م ...

اره میزنن.‌ ببین من بچه بودم وقتی عقد کردیم و قبول کردم بالای خونه باباشو بسازیم الان خیلی پشیمونم ولی راهی ندارم. پشیمونم پشیمووون. اگر حرفی هم بزنم آبرومو میبرن میگن پسرمونو جدا کردن ازمون

اره میزنن.‌ ببین من بچه بودم وقتی عقد کردیم و قبول کردم بالای خونه باباشو بسازیم الان خیلی پشیمونم و ...

ای بابا. باز خوبه به نام میزنن ــ پدر و مادرت شاکی نیستن از این همه مدت عقد بودن؟ 

نه فعلا نمیگم ک احساس کنه میخام طر صحبت باز کنم پرو میشه چون صد از صد اون مقصره ولی اینجوری واقعا بد ...

با این حرفت بیشتر عاشق درس و مستقل بودن شدم دختر باید مستقل باشه تا هیچ مردی نتونه بگه تو بدون من هیچی نیسی چرا نمیری سرکار؟

هر چی خواست بگه برو سرکار بزار دستت تو جیب خودت باشه 

درس خوندی یا میخونی؟