2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی عروسی کردی؟اگه حدود یکساله زیر پرده ای ها رو بشور و گردگیری کن و کابینتارو مرتب کن اما اگه بیشتره ...

هنوز ۱ سال نشده.کابینتا مرتبن لازمه همه طرفارو بریزم بیرون دوباره بشورم بذارم جاشون؟تاحالا تجربه خونه تکونی نداشتم

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
اگه تمیزه که نمیخواد بشوری.همون برنامه های روزانه رو انجام بدی کافیه و هیچ کاری برات نمیمونه 

اره چون همیشه مرتب میکنم خونه رو کمدو کابینتو جاییم بهم خورده نیس فقط گردگیری کافیه؟

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
هنوز ۱ سال نشده.کابینتا مرتبن لازمه همه طرفارو بریزم بیرون دوباره بشورم بذارم جاشون؟تاحالا تجربه خون ...

نه بابا چرا بشوری ،اصن هربارمهمون میاد،قشنگ بشوری و بادستمال لک اب روهم بگیری اصلا لازم نیست چنین کاری کنی ،فقط یه دستمال کشی کن خونه رو و کمداتو مرتب کن کافیه 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
هنوز ۱ سال نشده.کابینتا مرتبن لازمه همه طرفارو بریزم بیرون دوباره بشورم بذارم جاشون؟تاحالا تجربه خون ...

خوشبحالت...من ۶ ماه از عروسیم نگذشته همه فرشارو باید بدم بشورن ...کابینتا اوف😷

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
و اینکه سرامیکامو با چی بشورم و تمیز کنم ک قشنگ برق بزنه؟😍

من یبار جرم گیرزدم وهرجا را اب داره اب داغ میریزم وبا طی تیغه ای اب جمع میکنم هرجا نداره طی کاموایی میکشم ،همیشه سرامیکام تمیزه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
نه بابا چرا بشوری ،اصن هربارمهمون میاد،قشنگ بشوری و بادستمال لک اب روهم بگیری اصلا لازم نیست چنین کا ...

😅اخیش اینکارارو به ۴ شنبه سوری ۱ هفته مونده انجام بدم؟🤔دیره یا زود؟اخه حدودا از ۲۴ ام مهمونام قراره بیان تا عید خونمون

خوشبحالت...من ۶ ماه از عروسیم نگذشته همه فرشارو باید بدم بشورن ...کابینتا اوف😷

😂😆چیکار کردی استاتر؟؟؟من ک هردفعه خونه مرتب میکنم کمدو کشو و کابینتارو دستمال میکشم مرتب میکنم