2777
2789

بچه ها من یک بسته از دیوار خواستم سفارش بدم بعد هماهنگ کردیم قرار شد ارسال کنه منم پولو که زدم گفتم اگهی پاک کن ولی نکرد بعد همشم میگف هزینه ارسال 95 تومن شده تو 50 دادی 45 تومن دیگ بزن کثافت ، لحنش بماند منم بهش گفتم خب آگهی پاک کن منم بزنم دیگ بعد رفتم با یک شماره دیگ پیام دادم رو آگهی گفتم موجوده من میخوام اینا... گفت ارههه 😨

بعد بهش گفتم اون من بودم بهم پیام داده من برات بسته خالی فرستادم از صبح دارم دیونه میشم چیکار کنم 

اسمشم فاطمه زهرا رفیعی دولت ابادی عه کسی میشناسش ؟ چطور انتقام بگیرمممم😭😭😭😭

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نمیتونی کنی فقط یاد بگیرید اعتماد نکنید ،باید خرید امن کنی تو دیوار ،قابلیتشو که داره استفا ...

الان یکم فکر کردم و یک کاری کردم موندم اشتباه کارم یا حقشه😭

الان برای انتقام رفتم تو این چت های ناشناس تلگرام عکس دختر لخت از نت گرفتم بعد پیام دادم اونجا عکسامو میفروشم کسی میخوره پیوی و شماره کارت اونو فرستادم البته هیچکس پولی براش نمیزنه ولی همین که فک کنن اون عکسا این خانوم فاطمه زهرا رفیعی دولت ابادی که انشاالله خیر نبینه کافیه بنظرتون ؟😭😭😭

هیچ کاری نمیتونی کنی فقط یاد بگیرید اعتماد نکنید ،باید خرید امن کنی تو دیوار ،قابلیتشو که داره استفا ...

گفت خرید امن بلد نیستم وگرنه من از اول گفتم با پرداخت امن بزنم😭

میخواید چتاشو بزارم😭

چه کار زشتی کردیاون کارش بد بود،شما بدتربا آبروی دیگران بازی کردن درست نیست

چند روزه همش داره فحش میده چرا بی اعتمادی اینا آخه اولم اصلا کد رهگیری برام نفرستاد منم گفتم بفرست گفت برقا رفته منم رفتم جدول برق اصفهان گرفتم فهمیدم دروغ گفته بهش گفتم کلی فحش و بدوبیرا گفت چرا بی اعتمادی فلانی الان بلاکت میکنم... منم گفتم اگه ناراحتی پولو برگشت بزن نمیخوام اونم گفت نه من عمرا برگشت بزنم تازه واسه اونم باید پول اسنپمو بزنی که بخوام برم و بلاک کرد بعد دوباره تلگرام پیام داد که بزن اینا...که منم پیام دادم رو اگهی با خط دیگه گفت هنوز موجوده و به روش که اوردم گفت برات جعبه خالی فرستادم 

چه کار زشتی کردیاون کارش بد بود،شما بدتربا آبروی دیگران بازی کردن درست نیست

پول مردم و خوردن کار درستیه 500 تومن کل پول تو جیبی ماهانه من از پدرم بود !