2777
2789

تا مرحله انتخاب کد ورود میره ، بعدش میگه کد غلطه ، رایتل هم اون کد ورود سریع رو نمیفرسته 

اصلا به مرحله ی انتخاب نام کاربری نمیرسه همش تو ورود گیر کرده چیکار کنه؟؟؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید انگلیسی بزنه

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

میشه ایشون رو تگ کنید آبی نمیشه

@ازسارابپرس  

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سلام. بگو نیاد بابا

ما هستیم چیکار کردیم

کل زندگیمو گداشتم چسبیدم به این

لامصب از هروئین بدتره

بهترین جا: آغوشت. بهترین لحظه: نگاهت. بهترین حس: دستات. بهترین زمان ..... اینجاشو تو بگو😘. می بینی عشقم حالمو؟ 😔😔

@از_سارا_بپرس

سلام

عدد شماره موبایل رو فارسی می زنین یا انگلیسی❓️❓️

روزهای قبل شماره موبایل رو فارسی می زدی خطا نمی داد اما از ۲۳ اردیبهشت ماه، شماره موبایل فقط به انگلیسی وارد بشه.

هم شماره موبایل هم رمز ⬅️ هر دو موقع وارد کردن کیبورد باید انگلیسی باشه.

🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡🔵🟡

این هم در مورد ورود سریع (OTP)

(تغییر جدید از ۲۹ فروردین ماه)

⬇️

فردی که سیم کارت رو داره کد # ۳۰۳۰*۵۰۰* رو با گوشیش شماره گیری می کنه بعد یک کد ۶ رقمی بهش میده مثلا:

34 57 91

بعد میاد توی نی نی سایت و اون کد ۶ رقمی رو از سمت راست به چپ  به انگلیسی وارد می کنه:

345791

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@از_سارا_بپرس

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ ازسارابپرس

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

توی اسمم هیچ عدد یا علامتی نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برای تگاول ⬅️ @بعد بدون فاصله ⬅️ ازسارابپرس✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.ت ...

خیلی ممنونم ازتون لطف کردید 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
خیلی ممنونم ازتون لطف کردید

خواهش می کنم.

💙💙💙