2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چیکارکنم واسه بچه دارشدن دارم تسلیم میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 57 پست
نگران نباش میتونی تخمک اهدایی بگیری

به نظرت وقتی تخمک از یکی دیگس بچه خودم محسوب میشه؟همچین چیزی برام قابل باورنیست.چرامن؟

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دنبال حرف هستیا خواهرمنظورم اسی که نداره یجور خستس منم به جور خسته خون جگر

میدونم جونم چی میگی باشه عزیزم انشالله هم بچه های شما خوب بشه هم اسی خدا دوقلو بهش بده معجزه بشه براش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم نپرسیدم چندسالتون هست میگم آزمایش که دادید ذخیره تخمدان چند بوده که میگی ذخیره تخمدان کمه

ببخشید آبان پارسال که نیم بود 

به نظرت وقتی تخمک از یکی دیگس بچه خودم محسوب میشه؟همچین چیزی برام قابل باورنیست.چرامن؟

وقتی خدا ببندد دری       زرحمت گشاید در دیگری

وقتی راه و چاره ای نباشه باید پذیرفت البته زمان می‌بره که بپذیرید مثل خودم البته بعد مهرش بدلت میشینه میشه بچه خودت فرقی نداره . من جنین اهدایی گرفتم بار دوم دوقلو باردار شدم اما 😭 هیچکدام قلبشون تشکیل نشد و من کورتاژ شدم و افسرده

وقتی خدا ببندد دری زرحمت گشاید در دیگریوقتی راه و چاره ای نباشه باید پذیرفت البته زمان می‌بره ...

وای😓متاسفم خیلی سخته

بدیش اینه که شوهرمم مشکل داره فعلاموندیم چیکارکنیم 

بازم با تقویت و ورزش امیدی هست که با امید خدا با دار بشید

خیلی ازنظر تغذیه وورزش وطب سنتی تلاش کردیم ولی اونم نشد

اسی ذخیره ات که کم شده پریودات هم کم شده؟!آخه من ذخیره ام کم شده پریودام هم کم شده هم تعداد روزها هم ...

تقریبا پریودیم سره وقته 

تعداد روزاش تغییرنکرده 

مقدارش هم یکم کم شده ولی نه اونقدرزیاد