من اصلا اینجوری نبودم حالم داره از خودم بهم میخوره . هرچی پسر اشنا شدم ازم سو استفاده کرد ، الان پنج ساله دیگ از اخرین شکست عاطفی ام ک طرف بعد یک سال جلو چشمم بایکی ازدواج کرد و ازمن یک سال سو استفاده پنج ساله میگذره این مدت شدم یه ادم بیخیال ک دیگ حتی بایه پسر عاطفی وارد رابطه نشدم ، با یکی دوست شدم ک مالی حمایتم میکنه ، میریم مشروب و .. . شغل ندارم ، انگار وابسته مالی شدم حالم داره ازخودم بهم میخوره . ۲۹سالم شده . داغونم
گاهی وقتا طول میکشه اون شخصی که قسمتت هست بهت میاد رو پیدا کنی خودت رو سرزنش نکن ولی روی انتخاب هایی که میکنی بیشتر دقت کن دیگه شخصیت پسرا تو ۳ تا دیت اول مشخص میشه
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیین اینجوری اشتباهه من مشاوره روانشناسی میخونم ببین تو الان برات تجربه شده از یه تجربه درس بگیر نزار ازت سوع استفاده کنن با کسی که اشنا میشی بسنج بیین تا چه حدی دوست دارع امتحانش کن با یه اکانتدیگ ببین چقد وفا داره نزار چیزای الکی آزارات بده ببین تو قوی ای میتونژ بهتری هارو برای خودت رقم بزنی میتونی چیزی که دوس داری باشی دنیا که به اخر نرسیده ایندتو بساز من دیدم کسایی رو با شرایطط تو که الان بهترین زندگی رو دارن صبر کن با ادمی باش که برات جونشو بده اینجوری فقط خودتو داغون میکنی باید صبوری کنی مشروب و الکل اینا نخور به خودت اسیب میزنی تو فکر میکنی اگ این کارو بکنی اونا برمیگردن پیشت ببین ۱ونا اگ حالتو میفهمیدن نمیرفتن درکت میکردن ولت نمیکردن برای خودت زندگی کن نزار اونا فکر کنن تو نبوددشون عذاب میکشی