2777
2789
عنوان

من بایکی وارد رابطه شدم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 27 پست

حتما ساده ایی مردا از دخترای ساده سواستفاده میکنن 

یکی از عروسای فامیل شوهرم از دهات اومد ولی این دختر از دخترای شهری اکله ترو هفت خطتره 

مادرشوهرم میگه این تو اون دهات با کیا میگشته انقدر هفت خطو زرنگ‌شده

ولی دختر میبنم تو شهر بزرگ‌ پخمه و ساده ،زود گول مردارو میخوره سیاست بلد نیست خودخواهی نداره عزت نفس نداره 

ولی دختر از ی روستای دورافتاده میره تهران هم سواستفادشو از پسرا میکنه هم‌مستقل میشه مهاجرت میکنه اونورم موفق میشه 

حتما ساده ایی مردا از دخترای ساده سواستفاده میکنن یکی از عروسای فامیل شوهرم از دهات اومد ولی این دخت ...

چجوری؟به نظر من به خاطر اینکه با همه بر میخورن زرنگ میشن ولی ما اب میخوایم بخوریم باید از خانوادمون اجازه بگیریم با اینکه ۳۰ سالم شده😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

آقا هستم داری تجربه تلخ زندگی گذشته ( اگه نظر میدم و صحبت میکنم فقط به عنوان نصحت هست چون زندگی شخصی خودت هست واینده  بانو مشکل شما اینکه زود وابسته کلام پر مهر و محبت می‌شید چون طرف گرگی هست در لباس میش با حرفهای قشنگ شما را جذب میکنه و این جذابیت فکر میکنید خبری هست بعد از دید دید دارها وابسته میشد و نمیتونی دل بکنی و وقتی اون فهمید شما را شکار خودش می‌کنه  سعی کن از این حرفها و این محبت بی دلیل فاصله بگیرید این اشخاص شیادی هستن که کارشون خوب بلدن چون شما به عنوان چرخ زاپاس استفاده کرده  هر کجا باهاش بودی و هر کاری دلش خواسته  پسرها از دخترهای خوششون میاد که مغرور و کسی اجازه ندن نزدیکشون بشن و سربزیر الان برات تجربه شده به عنوان ی درس  از نو شروع کن از نوع خودت بساز سعی کن گذشته بریزی دور  انشاالله که بهترین شامل حالت باشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
هیچ قصدی بینمون نیست یعنی من نخواستم باشه ن وابستشم ن چیزی .

الکی خودتون رو وارد رابطه ای که نه قصد ازدواجی هست نه چیزی نکنید 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

آقا هستم داری تجربه تلخ زندگی گذشته ( اگه نظر میدم و صحبت میکنم فقط به عنوان نصحت هست چون زندگی شخصی ...

خب دیگه میگم ۵ ساله به هیچکی اعتماد نکردم دل نبستم ،الان این نفری هم ک هست رابطه عاطفی نیست 

خب دیگه میگم ۵ ساله به هیچکی اعتماد نکردم دل نبستم ،الان این نفری هم ک هست رابطه عاطفی نیست

ارتباط فقط جهت آشنایی و خصوصیات اخلاقی هست این آشنایی یک ماه تا ۲ ماه بیشتر نیست زیادش اضافه ای هست اگه واقعا تورا بخواد میاد درب حیاط می نه یا تو آشنایی سراغ خانواده میگیره و بیشتر سراغ مادرتون چون دوست داره تو خانواده شما باشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔