2777
2789
عنوان

با خواهرم بحثم شد یه دقیقه بیاید

209 بازدید | 16 پست

مامان و بابام رفته بودن با خواهر اخری خرید کنن خودم و خواهر کوچیکم موندیم خونه در مورد این حرف میزدیم که چرا سنمون به قیافمون نمیخوره درمورد خواهر اخریم هم حرف میزدیم

یکدفعه اون گفت تو کمبود هورمون رشد داری که سنت به قیافت نمیخوره منم گفتم تو خودت داری رفتم از توی کشوی مدارک جواب ازمایشش رو در آوردم نشونش دادم 

الان توی هال نشسته هم گریه میکنه هم درس میخونه

منم خودمم ناراحتم که همچین کاری کردم

۱۶ سالشه دهم تجربی اگه میخواید عکس بزارم که کنار خواهر کوچیکم وایساده ببینید اصلا به قد و قوارش میخوره دهمی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازش تعریف کن مثلا دیدیش بهش بگو چقدر خوشگل شدی. مثلا این رنگ بهت میاد بهش اعتماد به نفس بده حالش بهتر شه 

I have a strong aversion to men🧚‍♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم. 

اخه کم رشد میکنهکلا خواهرم ادمیه که خیلی زود برای هر چیز کوچیکی گریه میکنه اشکش دم مشکشه

خب وقتی روحیه حساسی داره نباید اذیتش کنید

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ازش اجازه بگیر بعد عکسشو بذار مگه خواهر اخری همون خواهر کوچیکه حساب نمیشه؟ الان داری شوخی میکنی؟؟؟

خودش بعد از من به دنیا اومده خوهر دیگم بعد از اون

اجازه میده

نه به خدا چه شوخی ای خودش خیلی نحیفه