2777
2789
عنوان

متاهلا لطفا بیاین خانواده همسر

244 بازدید | 18 پست

سلام 

لطفا نظرتون و بگین خانواده همسر چقدر مهمه تو ازدواج 

از نظر سطح طبقاتی 

از نظر فرهنگ 

از نظر اعتقادات 

با توجه به اینکه پسره جوری باشه که خودمون می‌خوایم اما خانوادش خیلی خیلی متفاوت باشند باهامون 

خانواده خودم میگن یه مدت بعد که هیجانات ازدواج خوابید آدم با خودش میگه من چرا بااین خانواده وصلت کردم درسته ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج یعنی وصلت دو فرهنگ و خانواده و صرفا منتهی به خود مرد و زن نمیشه ،هیچکدوم نمیتونن خانواده ها رو بگذارن کنار ، تفاوت ها همیشه خودشونو نشون میدن مگر اینکه خیلی زیاد نباشه این تفاوت ها که تاثیری نذاره یا اینکه یک طرف با خانواده اش قطع ارتباط کنه که هیچ برخوردی نباشه بین طرفا وگرنه سازش نمیکنن با هم

شما با یک نفر وصلت نمیکنی با یک خانواده وصلت میکنی 

من همسرم دقیقا اونی هست که میخوام اما خانواده‌اش ...

تازه با اینکه همسرم مدیریت میکنه و حواسش هست اما همیشه تاثیر خانواده‌اش توی زندگیمون بوده و هست

اگر هم فکر میکنی که نمیدونم ما زندگی خودمون رو داریم کاری به خانواده ها نداریم رفت و آمد نداریم و اینا فکر اشتباهیه .

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

خانواده اش چطورن

پسر هم شک نکن مثل اوناس

اگه الان درک نمیکنی اینو چون منطق رو کنار گذاشتی ، احساس و هیجان تصمیم میگیره برات 

اصلا ریسک نکن

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

ببین اختلاف طبقاتی و فرهنگی واسه اکثرا هست ولی این اختلاف چقدره و مهمه این اختلافها واسه شما مورد انتقاده یا نه ببین من و همسرم از دو زبان متفاوت یودیم ولی با خیلی رفتارها اشنا بودیم نمیگم هیچ هیچی تاثیر نداشت ولی مهم نبود چون علاقمون به هم خیلی بیشتر بود

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*