2777
2789

مارک که نه اماااا برای من بختیاری

دو وا کز کری تازه زه مشک درآورده بوه که طوم زندگی بده

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیس نبود آبعلی نبود خودتون ماست چکیده فلفل سیاه خیلی کم، نعنای خشک، و آب رو کم کم باهم مخلوط کنید و خیلی زیاد هم بزنید طوری که بافت‌ دقیقا مثل دوغ های محلی بشه. 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

😐😐😐ایسه مشک دو ز کوجه واریم من تهرون

اِ دده مه ایما تهرون نیسیم  مشک‌دو داریم مین حصار نوم نیر خدا بس تیه خدا بس وا دوست چونو خووه که مگو 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

فارسی حرف بزن بفهمم

میگم مارک دوغ که نه ما بختیاریا از داخل مشک دوغ می‌زنیم مزه‌زندگی میده

اِ دده مه ایما تهرون نیسیم مشک‌دو داریم مین حصار نوم نیر خدا بس تیه خدا بس وا دوست چونو خووه که مگو

🤣😂😂😂😂نوش جونت ..وسم و یاد اون کلیپه که گوت فامیلامون که ایان دهاتمون همس اگون که خوشبحالتون دوغ محلی دارین 

خوش بحالتون که نون محلی دارین ..ای ریدم من این دو 🤣😂😂

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲