2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست
شما دوسال عقدی عزیزم میتونین با این پول خونه رهن کنین جهازتون بخرین زندگیتون شروع کنین چراغی که به خ ...

من خودم مستاجری تاحالا زندگی نکزدم و نمیتونم

از اولم قرار بود خونه. داشته باشیم بعدا عروسی بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔نمیدونم چیکار کنمشوهرم ادم خوبیع هم ب مامان من میرسع هم خونوادشولی میترسم ی وقت بعدا مشکل پیش بیاد ...

مطمئن باش به چهار ماه نمیکشه که چالشهات شروع میشه. عاقلانه و متین حرف بزن. بگو منم نمیخوام مادرت مستاجر بمونه ولی نمیخوام منت خونوادم هم سر تو و مادرت باشه فردا روزی اگه چیزی پیش بیاد ممکنه پدرم بگه ما وام دادیم که مادرت خونه دار شد. ولی اگه سه دونگ به نام من باشه حرفی نمی مونه

نمیتونه بفروشع اخه تا بابا بزرگشون نمیره

میدونی اگ مامانش زودتر بمیره هیچ ارثی ب شما نمیرسه؟؟؟

ب نظرم خیلی بچه و کم سن و بی تجربه ای.

این بازی در هر صورت برای ت باخته

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نمیتونه بفروشع اخه تا بابا بزرگشون نمیره

دختر چرا خودت با دستای خودت داری خودتو بیچاره می‌کنی

اومدیم پدربزرگه تا ده سال آینده نمرد 

چرا از الان خانواده شوهر رو تو جیبت شریک می‌کنی

اوایل همه خوبن دو سه سال بگذره پدرتو در میارنااا

یا ۳ دونگ خونه رو ب نامت کنه، اونم ب صورت محضری.

ن قولنامه تو بنگاه.

یا کلا بگو پول وامم مال خودمه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

پس بنظرتون بگم نصف خونه بنام من باشع؟اره متاسفانه منم همه چیو از اول شل گرفتم

با ۳۰۰ تومن ک نمیشه نصف خونه ب نام شما باشه.

ولی خودتون ۷۰۰ رو بذارید اگه طلایی چیزی داری بذاری ی خونه مسکن مهر بخرید ارزون هستن و برای خودتون باشه

میدونی اگ مامانش زودتر بمیره هیچ ارثی ب شما نمیرسه؟؟؟ب نظرم خیلی بچه و کم سن و بی تجربه ای.این بازی ...

نمیدونم واقعا😑 شوهرم میگه مادرم چیزیش بشه بدون اینکه خونه داشته باشه منم باهاش میمیرم نمیتونم زندگی کنم

شوهرتو درک می کنم اما تایید نمی کنم 

شوهرت تا خانواده ش رو خانه دار نکنه دست بردار نیست پس بهتره همین کاری که می خواد و انجام بده 

فقط اینکه تو دلت فقط برای رضای خدا رضایت بدی تا پشیمون نشی بعدها 

دوم اینکه با ارامش له شوهرت توضیح بده که بخاطر آرامش همسرت این کارو می کنی وگرنه اصلا قبول نمی کردی 

و سوم اینکه همین الان باهاش اتمام حجت کن که هیچوقت قرار نیست تو خونه ی مشترک با اون ها زندگی کنی 

اینجوری که میگی نصفشو میخواد به اسم خودش بزنه یعنی با پولتون دارید ۳ دانگ خونه برای خودتون میخرید دی ...

اره همینجوری تا بابا بزرگه بمیره مادرش پول عروسی و خونه مارو بده

😔نمیدونم چیکار کنمشوهرم ادم خوبیع هم ب مامان من میرسع هم خونوادشولی میترسم ی وقت بعدا مشکل پیش بیاد ...

مني كه سالهاس مستاجرم ميفهمم چقد بده مستاجري ،ولي مطمعن باش قطعا خدا يجايي كه فكرشو نميكني برات چند برابر جبران ميكنه چون اون مادر سرشو شبا با خيال راحت ميزاره رو بالش و ارامش داره باور كن اين ارامش چندين برابرش واست داره ذخيره ميشه ،٣٠٠ تومن الان واقعا پولي نيس به اون صورت ولي ٦٠٠ تومن با پولي كه خودشون بزارن يه خونه مسكن ملي هم بخرن بازم شرف داره به مستاجري ،خوبه كه هواسش به مادر شما هم هست عزيز،من با اينكه ٨ ماهه باردارم صاحبخونه ٣ هفتس هي ميگه بلند شيد چند روز بعد ميگه نه بشينيد دوباره ميگه بلند شيد بعد چند روز ميگه چي شد خونه پيدا كردين ميگيم نه هنوز ميگه حالا فعلا بشينيد يعني دق داده مارو خدا نصيب هيچكس نكنه خدا همرو صاحب خونه كنه انشاءالله ،ولي شما هم دل پاكي داري مشخصه ،بازم يكم بيشتر فكر كن در موردش دختر زيبا 🥲