تو اون سن دوست داریم یکی بهمون هیجان بده واسمون جالبه خودم عاشق پسر استایل گنگ و خلاف طوری بودم یکی هم همونجوری داشتم دوست پسر دوران دبیرستان موتور سنگین داشت کل همه دخترا مدرسه رو زده بودم باهاش پوز میدادم ولی خب جالبش مال همون دوره است فقط
چون تو سن پایین بیشتر جذب ظاهر و هیجان میشن، نه شخصیت. کسی هم اگه با همچین تیپی بوده باشه و هنوزم راضیه، یا شانس آورده طرفش آدم درستی بوده، یا خودش هنوز تو فاز هیجانه. اما معمولا تهش رضایت نداره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
حیف اینجا نمیشه ولی خیلیم دلم میخواست بدونم رابطه چطور بود و چی گذشت بین تون ک این سوالا شخصی نمیشه ...
تا جایی حریم خصوصی نباشه جواب میدم مشکلی نیست خب رابطه همونجوری که خودم اون سن میخواستم دیگه عاشق هیجان و موتور سنگین و دور دور اینا دیگه پسره هنوزم میبینم تقریبا بچه محله میشه گفت و نکته اش اینه هموز بزرگ نشده تو همون فضا سیر میکنه ولی من درس خوندم ازدواج کردم ، رابطه پر از بالا پایینی بود خب چیزی بود که از اولش معلوم بود خب من احمق که نیستم زن همچین آدمی بشم که زندگی ثابت و نرمال نداره و هیچوقت هم بزرگ نشده