2777
2789

والدین نازنین اختلالات قابل درمان هست اما بنده تنها مربی وکاردرمان هستم وهنگامی شما والد نازنین پذیرای مشکل فرزند خود باشید وازسن کم زیر پنج سال کلاس و به صورت مستمر وجدی اغاز کنید وطیف بچه هم خیلی شدید نباشه به لطف خدا از طیف خارج میشه مثل تمامی شاگردان من وهمکاران بالای پنج سال من نربی تنها زندگی کودک و میتونم بهبود ببخشم نه درمان چون زیر پنج سال مغز حالت خمیری شکل و میتونم حالت بدم

بنده غرب تهران ومنطقه پنج وسازمان برنامه راپوشش میدهم

09905069276

زیر پنج سال مغز حالت خمیری داره؟ 

بهبود نمیبخشی درمان میکنی؟ 

بگذریم از جمله بندی ناقصت 

استیکر ندارم ولی جاش واقعا خالیه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آیا اوتیسم میتونه یک دفعه تو سن ۱۳ و ۱۴ سالگی 

خودشو بروز بده؟  یعنی قبلش هیچ علامتی ؟ اوتیسم

نو جوونی داریم ؟

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

سلام آیا اوتیسم میتونه یک دفعه تو سن ۱۳ و ۱۴ سالگی خودشو بروز بده؟ یعنی قبلش هیچ علامتی ؟ اوتیسمنو ...

نوجوانی دوره بحران و روانشناس معروف فرویداز این دوره به اسم طوفان نام برده پس طبیعی هستی

سلام نه عزیزم

ممنونم  که پاسخ دادی🌹 موفق وسلامت باشی

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا