2777
2789

دوستان من سالاد ماکارونی رو برخلاف سالاد های دیگه اولین باره که میخوام درست کنم دستور پخت های متنوعی دیدم ولی یه چکیده ای از مواد اولیه چندتا دستور پخت رو در نظر دارم اونایی که وارد هستید اگر نکته خاصی توی مواد اولیه یا نحوه پخت هست  لطفا بگید ممنون  

مواد اولیه طبق سرچی که زدم 

ماکارونی فرمی (که من پروانه‌ای گرفتم )

ذرت 

خیارشور 

کالباس ( که کالباسم مخلوط با قارچه)

سس مایونز ( که من همیشه سس مایونز سالاد رو با آب لیمو تازه و نمک و فلفل ترکیب میکنم )

قارچ جدا و بلانچ شده

نخود فرنگی چون دوست ندارم حذف کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جعفری خرد شده هم باید بریزی.یعنی بهتره که بریزی.من یکم‌گوجه هم میریزم خیلی عالی میشه

به گوجه خام حساسیت دارم 

جعفری هم بعید میدونم طعمش رو دوست داشته باشم نگرفتم ولی مرسی به هر حال 😄 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ...

🥺💗دمت گرم ممنون 

منم ب نیت شما فرستادم🤍

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

مرغ پخته هم خیلی خوشمزه میشه😋 مرغ رو آبپزکن بعد ریش ریش کن. مخصوصا اگر خواستی سالاد ماکارونی مفید درست کنی جایگزین کن با کالباس.

یه چیزی یادت باشه برند سس خیلی تاثیرگذاره توی مزه.

وای نباید این تاپیک رو میدیدم😒 هوس کردم😋😋😋 خیلی شکمو ام😂 من رفتم دیگه خداحافظ🙈