2777
2789
عنوان

نیاز فوری به سرم ivig بدلیل سقط مکرر

196 بازدید | 20 پست

(شیراز)

سلام بچه ها لطفا اگر میتونید کمکم کنید🥺

من تا حالا ۴ بار سقط داشتم و طبق آزمایش هایی که دادم بعلت مشکل ایمنی بوده

دکتر برام سرم ivig نوشته اما گیرم نمیاد 

علوم پزشکی رفتم اما ایرانیش رو خواستن بدن و گفتن آلمانیش برای بچه ها هست و به شما نمیدیم

طبق تجربه کسایی که سرم ایرانی استفاده کردن اصلا حاضر به تزریقش نیستم

میتونید کجا میدونم پیدا کنم؟

مگه گفتن ایرانیش چه جوریه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شیرازم یکی از دوستام اینجوری شده بود از بوشهر واسش فرستادن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم جسارت نباشت نی نی سایت اخه مگ تخصص زنان داره نود درصد تاحالا این امپولو نشنیدن چی هس.... برو ا ...

عزیزم پزشک خودم که میگه پیدا کردی باردار شو نکردی نه!

اکثر داروخانه ها رفتم نداشتن گفتن باید برم علوم پزشکی

اونجا هم که خواستن ایرانیش رو بدن

میشه لطف کنید ازش بپرسید از کجا تهیه کرده.ادرسی شماره تلفنیممنونتون میشم🥺🙏🏻

عزیزم بحدا قسم باهاش دیگ دراتباط نیسم 

من خودم شیرازی هستم اونم شیرازی بود اما شوهرش بوشهری بود خانواده شوهرش از بوشهر فرستادن💕🙏🙏🌹❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم بحدا قسم باهاش دیگ دراتباط نیسم من خودم شیرازی هستم اونم شیرازی بود اما شوهرش بوشهری بود خانوا ...

اها باشه عزیزم

مرسی💕انشالله که برای منم پیدا میشه

اها باشه عزیزممرسی💕انشالله که برای منم پیدا میشه

ان‌شاءالله عزیزووووم

داروخانه کازرون و بوشهر معمولا دارن از داروخانه شیراز بگو برات پیگیری کنن از شهرهای همسایه💕💕

واست حمد خوندم عزیزم نگران نباش💚💚💚

سامانه تیتک رو سرچ کنن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.