2777
2789
عنوان

بخشش ادم ها

529 بازدید | 100 پست

سلام خانوما 

شما از هیچ کس کینه بدل ندارین؟ 

همه رو میبخشین ؟ چطوری من یک نفر و نمیتونم ببخشم چرااا  چکار کنم  میگن ببخش تا اروم بشی 

حالت خوب بشه ولی یه خوبی ازش تو یادم نیس چطور ببخشم اخه؟

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ببخشم؟ اگه ببخشم پس تکلیف روزایی که غصه خوردم چی‌میشن؟ بخشش خیانت به خودمه

پس چرا همش میگن ببخش ؟ تا نبخشی حالت خوب نمیشه منم نمیتونم ببخشم 

نه نمیبخشم قبل فوت خواهرم شاید ولی الان هیچ وقت نمیتونم حتی کسی که مقصره و بیست و سه سالم مرده اونم رو نمیتونم ببخشم خداکنه خداهم نبخشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نبخش عزیزم

نبخش تا یاد بگیرن دیگه اشتباه نکنن

من خودم نبخشیدم یه نفری رو و نخواهم بخشید 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

من تمام ادم هارو بخشیدم قشنگ با خودم صاف صافم 

نبخشی همیشه تو ذهنتن 

ببخش که دیگه تو ذهنتم نیان

فقط یه نفرو بااینکه بخشیدم اما بخدا واگذار کردم چون یه روانشناس مذهبی نما بود و ....

حال خراب روحی منو چندین برابر خرابتر کرد...

بااینکه گذشتم ازش ولی از ذهنم تحویل خدا دادم ان شاالله اون دنیا به دقت به پروندش رسیدگی بشه😂😂🥲🥲

نه نمیبخشم قبل فوت خواهرم شاید ولی الان هیچ وقت نمیتونم حتی کسی که مقصره و بیست و سه سالم مرده اونم ...

بنظرت کارما کارهاشون پس میگیرن؟؟

من نه واقعا نمیتونم خیلی هم ناراحتم بابت این موضوع که چرا نمیتونم ببخشمش  چون طرفم فوت شده مجبورم هستم گاهی با خانواده برم سرخاکش حتی با دیدن قبرش هم واقعا نمیتونم ببخشمش سنگدل هم نیستم 

نبخش عزیزمنبخش تا یاد بگیرن دیگه اشتباه نکننمن خودم نبخشیدم یه نفری رو و نخواهم بخشید

کاش بفهمن کاش براشون مهم باشه که حتی فکر کردن برای ثانیه به کارهاشون حال مارو بد میکنه 

من تمام ادم هارو بخشیدم قشنگ با خودم صاف صافم نبخشی همیشه تو ذهنتن ببخش که دیگه تو ذهنتم نیانفقط یه ...

چطور بخشیدی؟ من زبونی میگم بخشیدم کاراش میاد جلو چشمم میگم نمیبخشم نمیتونم

بنظرت کارما کارهاشون پس میگیرن؟؟

من ندیدم ک اتفاقا خوشبختن، ولی شنیدم ک مبگن صبر‌خدا سی ساله بالاخره جواب میدن شاید من نفهمم ولی اونا میفهمنن ک بخاطر گناهشونه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من نه واقعا نمیتونم خیلی هم ناراحتم بابت این موضوع که چرا نمیتونم ببخشمش چون طرفم فوت شده مجبورم هس ...

😔😔😔من میگم شاید خاک این نفرت و کم کنه یعنی ممکنه بعدشم نبخشم؟ 

من آدم بخشنده ای نیستم و نخواهم بود 

بعضی چیزا در این حدن که نباید از یاد ببری و از اون آدم فاصله بگیری ولی بعضی جاها باید دست به کار شی تا حقت رو بگیری 

البته بایدی وجود نداره شاید یکی با بخشش راحت تره 

این کاربری دومم هست 

من ندیدم ک اتفاقا خوشبختن، ولی شنیدم ک مبگن صبر‌خدا سی ساله بالاخره جواب میدن شاید من نفهمم ولی اونا ...

امیدوارم   اره خدابرعکس ما خیلی صبوره