2777
2789
عنوان

چیش عجیبه واقعا گیاهخوار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 114 پست
میدونم بخاطر همینه ولی الان بخوام هم نمبتونم دوباره همه چیز بخورم چون بدنم عادت نداره بعد از 14 سال ...

درست ميگي. ولي شايد اگر كم كم شروع كني بتوني بهتر بشي. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

هیچیش من خواهرم گیاهخواره از من سالمتره بخدا در ضمن غذاهای شما از ما متنوع تره ادمای بی فرهنگ فکر می ...

خوبه اینطوری 🥲❤️

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 واقعا خودمون بیشترین عذابو میکشیم بعد اطرافیانمن مامانم از دستم ذله شدهمرغ که اصلا نگو...وقتی کبا ...

منم ولی اونا از ما سالم‌ترن😂 ماهم گوشتمون حلاله 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
من مامانم میگه ازدواج کنی شوهرت به زور بهت غذاهای گوشتی میده و باید واسش غذا درست کنی و اینا از همه ...

مامان منم میگفت ولی آخه جیزی به اسم گیاه خواری واسه خیلیا جا نیوفتاده همش میگن جقد لوسی که نمیخوری یا دخترتون چه کم خرج شوهرشو پولدار میکنه که گوشت و مرغ نمیخوره و بچتون گوشت ندادین که حالا نمیخوره و از این حرفا یا بزور میریزن تو حلقت نمیگن که این بدبختا اصلا تمایلی به گوشت خواری ندارن

نگووو دیگه گیاهم زهرم میشه😂🥲😭

نگفتم ک نخوری ولی  این دلیلشون واقعا  مسخره‌است، بعضی واقعا از گوشت خوششون نمیاد سوسیس و همبر ... میخورن. اصل زندگی سالم خوری هست و تعادل رو رعایت کردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هرغذایی میخوام درست کنم گوشت توشه.چجوری میشه خورشت درست کرد بدون گوشت.کباب و...

درک میکنم منم قورمه‌سبزی باید جدا درست کنه واسم بدون گوشت 😂😭

😂 واقعا خودمون بیشترین عذابو میکشیم بعد اطرافیانمن مامانم از دستم ذله شدهمرغ که اصلا نگو...وقتی کبا ...

وای تو انگار خوده متی بخدا منم بافتشو میبینم زیر دندون ریش ریش میشه حالم بد میشه فکر کردم من آدم لوسیم که اینجوریم پس نگو علایم گیاه خواری نمیدونستم

وای تو انگار خوده متی بخدا منم بافتشو میبینم زیر دندون ریش ریش میشه حالم بد میشه فکر کردم من آدم لوس ...

نه بابا لوس بازی کجا بوددد

واقعا من خودمو نرمال تر میدونم تا کسی که خیلی راحت از خوردن یه حیوون حرف میزنه و لذت میبره .

قصد توهین ندارم خانواده خودم گوشت خوار قهارین .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

میشه بگید غذاهاتون چی هستند

پیتزای گیاهی و آش و سمبوسه اسنک کشک و بادمجون اصلا عالیه کشک و کدو عدسی کلا روزی یه بارم برنج با سالاد شیرازی یا ترشی