2777
2789
عنوان

خیانت با زن یا با تریاک

335 بازدید | 14 پست

مردی که زن باز باشه یا مردی که تریاک بکشه 

زندگی با کدوم سخت تره. 

می دونم جفتش بده، بدترش کدومه

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن باز 

وی پدرش تریاکی بوده...

💚💚💚میشه نفری یدونه صلوات برام میفرستین ک خانوادش راضی به خواستگاری و اشنایی با من بشن؟؟؟

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تریاکی بهتره والا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

زن باز باشه بدتره . تریاک میشه ترک کرد اونو ن . شوهر من چن ماهه پاکی داره از چن نوع مواد . خیانت بارها کرد بخشیدم ب دلایلی . اما بازم امشب فهمیدم خیانت کرده باز

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فامیل شوهرم تریاکی بود سخت ولی عاشششق زنشه 

زنشم خیلی دوستش داره 

البته بگم کاری و با درآمد و اهل رفتو آمده 

خانمش انقد خوشگله که نگو

چندباری ترک کردو دوباره برگشت 

اینسری شنیدم واقعا ترک کرده

تریاک کشیدن بدتره چون اثرش طولانی و شدیدتره، زندگی با زن باز شاید اذیت کنه ولی یه حد و مرزی داره. تریاک کلی چیزو خراب می‌کنه؛ اعصاب، پول، خانواده. پس سخت‌تره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!