2777
2789
عنوان

علائم بعد از ای یو ای iui

282 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من 16 همین ماه ای یو ای کردم 

یعنی پنج روزه 

زیر دلم خیلی درد میکنه چیکار کنم 

بعد کسایی که موفق بودن  یا نبودن بیان تجربه هاشونو بگن 

دعا میکنین خدا بهم نی نی بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه آی یو آی کردم،خیلی نا امیدم.زیر دلم به شدت درد میکنه و سینه هام سفت و دردناک شدن.طاقت ندارم تا ۱۴ روز دیگه که جوابشو بدونم.کسی میدونه علایم بارداریش چیه؟با آی یو آی

من این ماه آی یو آی کردم،خیلی نا امیدم.زیر دلم به شدت درد میکنه و سینه هام سفت و دردناک شدن.طاقت ندا ...

منم مثل خودتم نفخ هم دارم 

دعا میکنین خدا بهم نی نی بده 

سلام به دوستان گلم

منم دیروز iui کردم برام دعا کنید

جریان من اینطوری بود که ۲ سال پیش در ایران متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم ابعاد فولیکولم خوب نیست دارو مثل کلومیفن لتروزل مصرف کردمHCG HMG  چندتا چندتا میزدم اما همسر سابقم رضایت نمیداد حتی iuiکنم اونم که بی نتیجه موند و جدا شدیم چون همسرم دائما بهم لقب نازا رو میداد و خانواده اش هم از طرف دیگه.. الان ۱ساله مجدد ازدواج کردم و با همسرم ترکیه هستیم و دیروز iui انجام دادم

واقعا ایران ناامید کننده هست در این زمینه و نحوه مصرف دارو هامو در ایران به دکترم در اینجا میگم باورش نمیشه میگه چقدر به بدنتون فشار میارن و داروهای تجویزی چقدر سطح پایین هست 

براتون دعا میکنم خدا دامنتون رو سبز کنه شماهم برای من دعا کنید