2777
2789
عنوان

به قرآن خسته شدم از این حالم

91 بازدید | 4 پست

همش حس میکنم شوهرم داره بهم خیانت میکنه یه بار اوایل بارداریم متوجه خیانتش شدم دوباره داره همون کار تکرار میشه دقیقا همون رفتارا هروقت سرش تو لپ تاب و داره هی مینویسه وقتی میرم سمتش میبینم الکی زده رو خبر میخونه دارم دیوونه میشم همون کاراش داره تکرار میشه اگه بچم نبود بخدا خودمو میکشتم راحت میشدم از اینهمه فکر و خیال انقد حالم بده یه جوری ام انگار دارم خفه میشم کاش حداقل ایندفعه ام بتونم ثابت کنم داره خیانت میکنه که فک نکنه احمقم😭

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ثابت کنی درست میشه

نمیدونم خودمم نمیدونم چیکار کنم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

الهی بگردم ،مطمئنی اخه الان داره خیانت میکنه ؟؟؟شاید فیزیک زدی روش !!

آره مطمئنم بخدا