2777
2789

متاسفانه دخترای این دوره هم بعضی ها پخمه هستن که خیلی راحت با یکی رفیق میشن و بهش اعتماد میکنند ... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه دخترای این دوره هم بعضی ها پخمه هستن که خیلی راحت با یکی رفیق میشن و بهش اعتماد میکنند ...

ازش بتونی بکنی خوبه ، بعضی دخترا میتونن

سلطان سلیمانم همون محبوب نی نی سایت 😍

پسری که میذاره بتیغیش پسره ساده ایه

اونی که دیوثه ازتم میتیغه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ازش بتونی بکنی خوبه ، بعضی دخترا میتونن

که چی ؟ بنظرم اتفاقا دختر ارزش خودشو میاره پایین ... مثل این میمونه که از اون پسر گدایی کنه ...من خودم با یکی رفیق بودم میخواست پول شارژ بفرسته قبول نمی‌کردم ... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

که چی ؟ بنظرم اتفاقا دختر ارزش خودشو میاره پایین ... مثل این میمونه که از اون پسر گدایی کنه ...من خو ...

ن در حد شارژ واس بعضیا ماشین میگیرن و طلا و ...

سلطان سلیمانم همون محبوب نی نی سایت 😍

ن در حد شارژ واس بعضیا ماشین میگیرن و طلا و ...

همینا میشه گدایی ... 

مگر اینکه به ازدواج ختم بشه 

اتفاقا چون خرج میکنن میمونن

اینجوری هم که فکر می‌کنی نیست ... 

هیچکس الکی خرج نمیکنه .. قطعا جنسی یا یکجور دیگه جبران میشه 

😶

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^