2777
2789

اینو به همه دختران مجرد میگم، با پسری ازدواج کنید که بتونه با شما خوب صحبت کنه، حتی اگر از دستتون عصبانی باشه. بهترین شریک زندگی اونیه که وقتی عصبانیه، سعی نمیکنه به شما توهین کنه. چون اونقدر برای شما احترام قائله که نمیخواد شما رو بخاطر یک بحث ساده از دست بده.

اینو یجا خوندم و چقدرررر درستو جالب بود

اصلا بنظرم چنبار کاری که خیلیییی عصبانیش میکنه رو انجام بدین ببینین موقع عصبانیت چجوریه 

من یبار سر دیت با یه ادمی که باهاش تو رابطه بودم ۵۰ دقیقه دیر کردم و اونم پیش باباش یکاری داشت ینی از عصبانیتتتت داشت میترکید ولی فقط سکوت کرده بود که چیزی نگه ناراحت شم🥲

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تایید میکنم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اون آدم هنوزم تو زندگیته؟

حس میکنم خیلیییی میتونستیم اوکی باشیم

ولی سر یچیزایی توافقی کات شد از جمله اینکه من کنکور داشتم

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

من اگه کسی ۵۰ دقیقه دیر بیاد کنسله برام

بیچاره صبرش زیاد بود😭 اخه من بموقع حاضر شدم یهو مامانم لجش گرفت که باید خودم برسونمت💔

لحن صحبت مهمه یکی بود عصبانی شد بد حرف زد همونجا گریم گرفت 😐

بش میگفتی هرچی بشه اینجوری نباید صحبت کنی

اگه تکرار کرد آدم نیست