2777
2789

و اصلا  شهر نیاد مثلا ۳. ۴ ماه تنهای تنها باشه  حتی واسه نون خریدن هم بیرون نیاد .این موجب میشه خوف و ترس بهش بیاد نه .مثلا بعد ۵. ۶ ماه اضطراب اجتماعی بگیره درستهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تنها بره، به ۳یا۴ ماه نمیرسه همون شب اول فرارمیکنه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

زندکی تنهایی چه  لذتی، داره، آدم حوصله اش سرمیره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

میخوام از بعد روانشناسی بدونم که آیا تنهایی زندگی کردن موجب افسردگی و خوف میشه یا نه

بستگی داره

اگه طرف بره سرکار و و بقیه ساعاتو تنها باشه و آدم درون گرایی باشه عاشق تنهایی و جای ساکت و کتاب خوندن باشه

اگه طبیعت و دوس داشته باشه و یکم باغبونی کنه ۴ تا مرغ و خروس و اردک داشته باشه فکر نکنم غیرقابل تحمل باشه