2777
2789
عنوان

سادگی درمان داره یه نه😭😭

160 بازدید | 15 پست

تو رو خدا اگه راهشو بلدید یا تجربه دارید دریغ نکنید

حقیقتا دارم زجر کش میشم. اصلا از شخصیت الانم راضی نیستم دوست دارم زرنگ و باسیاست و با اعتماد به نفس  باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ادمای سمی و سادیسمی و بشناس دورشونو خط بکش 

حتی کسی برات مدام چشم ابرو اومد قیافه گرفت خودشو چس کرد ازش فاصله بگیر اصلا اجازه نده اینطور رفتار کنه اگه نمیتونی فاصله بگیری توام براش قیافه بگیر عین‌خودش 

نزار هیچکس شخصیتتو له کنه سرخورده میشی 

در تاپیک های مختلف

بله موضوعاتی که به مسائل شما نزدیکه رو بخونید البته خیلی از نظرات درست نیستن ولی یه کم با واقعیات جامعه آشنا میشی. راه درست اینه که بری پیش روان شناس که هزینه اش زیاده .تو اینستا و یوتیوب هم توسعه فردی رو جستجو کنی و مطالب رو چند بار گوش بدی و نکته برداری کنی و عمل کنی خییلی تغییر میکنی . کتاب های خود شناسی هم بخون

چندتا مثال بزن راهنماییت کنیم

متاهلم و بچه هام هم حس می کنم مثل خودمن ، از اول زندگیم احساس تنهایی با من بوده و الان با وجود بچه و شوهر هنوز احساس تنهایی میکنم ، احساس میکنم در نظر مردم و حتی خانوادم آدم مسخره و نادانی به نظر میام اینو از بازخورد هاشون میفهمم خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرم و زود رنجم دلم میخواست شخصیتی داشتم که یه ابهتی در مقابل بقیه داشت و بقیه دوسم داشتن کسی زیاد به من توجه نمیکنه و در مقابل بقیه یه آدم ساده لوحی به نظر میام با وجود تحصیلات دانشگاهی و شغل رسمی خیلی از این موضوع رنج میبرم

متاهلم و بچه هام هم حس می کنم مثل خودمن ، از اول زندگیم احساس تنهایی با من بوده و الان با وجود بچه و ...

خب یکی‌از اشتباهاتت اینه نباید برات مهم‌باشه همه دوست داشته باشن اونیکه ادم خوب توئه دوست خواهد داشت بقیه دوست ندارن مشکل خودشونه نه تو

مورد دیگه ادم احساساتی هستی ؟  احساساتی شدن یا شوخی باهر کسی سبکت میکنه 

خیلی حرف مردم برات مهمه قبول داری ؟ مردم کاری که خودشون دوستدارنو میکنن توام باید همینطور باشی 

هر آدمی یه روند رشد داره، نمی‌تونی یه‌شبه تغییر کنی. برو از قدم‌های کوچیک شروع کن، کم‌کم به حرف زدن و رفتار خودت دقت کن، اعتماد به نفس با تمرین و تجربه میاد. زرنگی و سیاستم مثل مهارت یاد می‌گیری، از اشتباهاتت درس بگیر و زیاد تو جمع باش. حوصله داشته باش، درمان ساده نیست ولی شدنیه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!