2777
2789

بچه ها اگر شیرازین بگین چنتا سوال دارم 

و اینکه یه سوال چجوری فهمیدین لوزه دارین 

من سنگ دارم عفونت می‌کنه 

حداقل ماهی سه بار عفونت می‌کنه دیگه ببینید تو سال چخبره 

بعدم چند دوره باید سوزن بزنم تا اوکی بشم 

عکس بزارم ؟؟؟

چنتا دکتر رفتم گفتن دارم 

ولی متأسفانه بزرگسال عمل نمیکنن 

نفسم میگیره از اشتها افتادم دیگه همش درد داره گلوم دارم میمیرم 

الان عفونتش بهتره سنگاشو صبحا تا جایی که بتونم در میارم ولی همش در نمیاد پشتش میمونه 

خیلی دارم اذیت میشم 🙁

کلا بیاین تجربتون بگین لازم دارم 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

چرا عمل نمی کنن وقتی انقدر اذیتی باید عمل کنند

بزرگسال خطر داره خونریزی اینا

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این مشکل سنگ سازی لوزت خطرناک تر نیست ؟والا من پسر عموم لوزه داشت عملم کرد هیچیش نشد

خطرناک که نیست 

ولی عفونت زیاد خطر داره 

بوی بد اینا به کنار 

قبلا بهتر بودم چند مدت اوضاع بد شده 

سنم بره بالا بدترم میشه