2777
2789
عنوان

رژیممم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 54 پست
عکسشو می‌فرستی برام عزیزم

ندارم برنامه خاصی من خودم اینا رو رعایت میکنم 

کالری شماری هم خیلی جوابه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مطمئنم تو لاغر میشی 

روزی پنج دقیقه برقص آهنگ قری دانلود کن برقص 

رقص خیلی زود آدم لاغر می‌کنه یه طور هم هست یکدست لاغر میشی چون همه اعضای بدنت تکون میخوره 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یادم می‌ره ثبت کنم همش

منم مثل تو

من مطمئنم تو لاغر میشی روزی پنج دقیقه برقص آهنگ قری دانلود کن برقص رقص خیلی زود آدم لاغر می‌کنه یه ط ...

از امروز ورزش دانلود کردم تو خونه روزی ۱۵ دقیقه ورزش میکنم خیلی میترسم نتونم بچه دار بشم 🥺🥹😭

مصرف زیادش یعنی خطر داره چای سبز ؟

بله 

بزن گوگل نهایت دو تا لیوان فرانسوی هست 

کلا بدن آدم شل می‌کنه گرم می‌کنه عرق می‌کنی چربی سوزی می‌ره بالا 

از امروز ورزش دانلود کردم تو خونه روزی ۱۵ دقیقه ورزش میکنم خیلی میترسم نتونم بچه دار بشم 🥺🥹😭

حتما میشی مطمئنم یه نی نی خوشگل تپل سفید ناز ناز بغل میگیری 🥺🌷

بله بزن گوگل نهایت دو تا لیوان فرانسوی هست کلا بدن آدم شل می‌کنه گرم می‌کنه عرق می‌کنی چربی سوزی می‌ ...

آها باشه روزی یکی میخورم پس کی باید مصرف بشه صبح ناشتا یا ظهر 

آها باشه روزی یکی میخورم پس کی باید مصرف بشه صبح ناشتا یا ظهر

صرفا ظهر بخور چون صبح ناشتا ممکن هست ضعف کنی