2777
2789
عنوان

رژیممم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 54 پست
مرسی ازت مهربونم خدا از دلت بشنوه بخدا خسته شدم بس الکی گفتم بچه نمی‌خوام

انشالله دامت سبز بشه یه بچه شیطون😁❤️

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی دکتر متفورمین اوزیل داده با اینا مشکلی نداره ؟؟

متفورمین اشتها رو خیلی کم می‌کنه مخصوص آدمایی هست که قند دارن 

نمی‌دونم بزن گوگل یا از دکتر بپرس بایت تنبلی ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه 

متفورمین خیلی اشتها رو کم می‌کنه 

اینم بدون زیاد غذا نخوردن بدن آدم حالت تدافعی میگیره و لاغر نمیشی استوپ وزنی می‌کنی 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

متفورمین اشتها رو خیلی کم می‌کنه مخصوص آدمایی هست که قند دارن نمی‌دونم بزن گوگل یا از دکتر بپرس بایت ...

نه رعایت میکنم کم میخورم فقط متفورمین خود دکتر برام نوشته 

راستی ببخشید زیره سیاه یا سبز آسیاب یا نه

سبز و سیاهش فرقی نداره سیاه خوش خوار تره 

سالم بجو آب بخور روش