2777
2789
عنوان

رژیممم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه عزیزم نگاه الان من صبح صبحانه نمی‌خورم ساعت ۴تا۵ نهار میخورم تو طی هیچی جز آب نمی‌خورم شامم س ...

از ساعت ۸ شب تا ۱۲ ظهر روز بعدی چیزی نباید بخوری 

بعد ۱۲ باید سبک مثل همین میوه و اسفناج و اینا بخوری 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اسفناج خوبه برای تنبلی تخمدان بد نیست؟؟

اطلاعی ندارم بخدا

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

کرفس زیره چای سبز خیلی کمک میکنه سم زدایی میکنه

همون کرفس همش میگم اسفناج اشتباه ببخشید چای سبز ندارم ولی الان چند روزه به جا چایی گل گاو زبان و گل محمدی با یه تیکه نبات دم میکنم میخورم 

همون کرفس همش میگم اسفناج اشتباه ببخشید چای سبز ندارم ولی الان چند روزه به جا چایی گل گاو زبان و گل ...

نبات نخور اصلا قند مصنوعی رو کلا بزار کنار اصلا اینا قندیل همون شکر نبات میکنن

آب چطور ؟؟

آب رو زیاد بخور آب مجاز هست زیاد اذیت شدی سبزیجات هم مجاز هست

نبات نخور اصلا قند مصنوعی رو کلا بزار کنار اصلا اینا قندیل همون شکر نبات میکنن

گل محمدی و گل زبان بدون نبات چطور؟ حالا فردا چای سبز میگیرم وای سبز و زیره باهم دم‌کنم ؟؟

گل محمدی و گل زبان بدون نبات چطور؟ حالا فردا چای سبز میگیرم وای سبز و زیره باهم دم‌کنم ؟؟

چای سبز اصلا نباید زیاد بخوری خیلی چربی سوزه 

روزی یک لیوان 

مصرف زیاد خطرناکه

زیره رو دم نه همینطور یه قاشق بریز دهنت کاملا بجو بخور 

عرق زیره هم خوبه 

سر جمع در طول روز یه قاشق غذا خوری سبک سر خالی نهار و شام قبلش بخور