2777
2789
عنوان

رژیممم

230 بازدید | 54 پست

خانوما تروخدا بیاین ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم وقت نمیکنم باشگاه برم چکار کنم لاغر بشم تروخدا راهنمایی کنید برای تنبلی تخمدان باید ۲۵ کیلو کم کنم رژیم وحشتناک چی پیشنهاد میدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا غذا نخور خودتو با نون و میوه ای با نون و سبزی و و چای سبزو و حبوبات پخته شده و اسفناج آب پز و تخم مرغ آب بپز سیر کن ، صبا پاشو تا سر کوچه پیاده روی کن برگرد بیا 

ظهرا هم برو شبا هم برو همراه با همسرت

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

گفته نون نخورم فقط نون بدون گلوتن شیر بدون لاکتوز

نون زیاد نباید بخوری فقط سبزی جات و اینا بخور 

غذا اصلا نخوری دو سه هفته همینطور پیش بره خوبه دور از جون آدم نمیمیره

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

دارم سعی میکنم الان همسرم رو فرستاد اسفناج و سیب بگیره گفتم آبشو بگیرم بخورم

کرفس زیره چای سبز خیلی کمک میکنه سم زدایی میکنه

فستینگ عالیهمدل 16ـ۸اینقدر راحت وزنت کم میشهب طور عجیبی بدن سبک و سرحال میشهخودمم امتحان کردمتحت نظر ...

چجوریه عزیزم نگاه الان من صبح صبحانه نمی‌خورم ساعت ۴تا۵ نهار میخورم تو طی هیچی جز آب نمی‌خورم شامم ساعت نه اینا عدسی چیزی بخورم  اینجوری اوکی میشه فستینک رو توضیح میدید