2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده دلم میخوادزاربزنم

142 بازدید | 8 پست

راست میگن ک زنی ک خرج نداره ارج نداره 

همیشه باهمه چیش کناراومدم بدترین هاوارزونترینهاروگرفتم ک اون خجالت نکشه الان حقمه باهام اینجوری رفتاربشه 

واقعادیگه تحملشو ندارم میخوام بذارم برم ک برم 

میدونم ب هرک بگم میگن توک ازاون چیزای بزرگ گذشتی ازاینم بگذراما میدونی چیه دیگه تحمل ندارم ظرفیتم پرشده باهمین چیزای کوچیک سرریز میشم 

خداشاهده یه وام خونگی خودش گفت ثبت نام کن کردم الان ۴ماه گذشته زده زیرش نمیده بددعوامون شدابد 

نمیدونم چکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی ک خرج نداره ارج نداره این جمله رو امشب به مامانمم گفتم واقعا ک راسته دلت که برای مرد بسوزه همی ...

دقیقا زورم از اینجا میگیره دوبرابراین پولی ک باید بده قسط دیروز تاحالا خرج کرده میگم خب بگو چکارکردی میگه خب خرج شد درصوریکه این دوروز خریدی ک کرده فقط نان بوده 

ازاین زورم گرفت

بگو از وام انصراف دادم و از این به بعد از پول جیبی قسطش رو بده

دلت خوشه پول توجیبی کجابود ب جان بچه هام ماهی۵۰ بهم نمیده 

مثلامیرم دکتر باید اونجاقیمت ویزیت و سوال کنم زنگش بزنم تابرام بزنه ۱۰۰تومن نمیذاره توجیبم ک بگه زنم بادوتابچه اس شاید خواستن بمیرن