2777
2789
میدونم.دفعه اول خیلی سخته بعدها چشم بسته هم میتونی ولی همیشه دقت کن هول نکن اون طفلک آسیبی نبینه موف ...

عزیزم یه سوال دیگ هم داشتم

فروشندهه گف سرلاک رو با اب قاطی کنین بهش بدین 

ولی توی نت نوشته اب جوشیده شده باشه حتما

کدومش درسته

عزیزم یه سوال دیگ هم داشتمفروشندهه گف سرلاک رو با اب قاطی کنین بهش بدین ولی توی نت نوشته اب جوشیده ش ...

وای نگو که ندونسته اون طفلک و سرلاکی کردی؟معلومه که باید بزاری آب بجوشه بعد سرلاک درس کنی غلظتش مثل فرنی باشه نه شل ونه سفت.شل باشه بهتره.خوب مخلوط کن گلوله تباشه انگشتت و بزن تو سرلاک،قبلش دستات وحتما شسته باشی.اگه چند ثانیه نگه داشتی دستت نسوخت زمانشه که بهش بدی.سرنگ وهواگیری کن.نباید سرلاکی میخریدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو که ندونسته اون طفلک و سرلاکی کردی؟معلومه که باید بزاری آب بجوشه بعد سرلاک درس کنی غلظتش مثل ...

اره جوجه سرلاکی هست. 45 روزشه، گف بایذ تا دو هفته ی دیگ هنوز سرلاک بخوره 

من نخریدم برادرم خریده😑

وای امشب ک اولبن بار بهش سرلاک دادم با اب ولرم دادم

اب نجوشیده بود 

نمیره؟😑😑

چجوری هوا گیریش کنم ؟همینکه یکم فشاز بدم پایین هواش بره کافیه؟

اره جوجه سرلاکی هست. 45 روزشه، گف بایذ تا دو هفته ی دیگ هنوز سرلاک بخوره من نخریدم برادرم خریده😑وای ...

ببین همه رو الان سرچ کن.هم گوگل هم اینستا.تافردا فیلم ببین😂تحقیق کن بعد گوگل سرچ کن گروه های عروس هلندی تلگرام برات چندتابالا میاره عضو شو ودقت  کن هرچی میگن.هواگیری رو حتما ببین بدوووو زود باش

ببین همه رو الان سرچ کن.هم گوگل هم اینستا.تافردا فیلم ببین😂تحقیق کن بعد گوگل سرچ کن گروه های عروس ه ...

عروس هلندی نیست 

طوطی کواکر هست

مقاوم تره نسبت ب عروس هلندی ولی الان ک اب نجوشیده با سرلاک بهش دادم نگران شدم

عروس هلندی نیست طوطی کواکر هست مقاوم تره نسبت ب عروس هلندی ولی الان ک اب نجوشیده با سرلاک بهش دادم ن ...

خب همین که گفتی رو سرچ کن فیلم ببین چیزی نمیشه ولی دیگه نجوشیده ندی