عزیزم یه سوال دیگ هم داشتمفروشندهه گف سرلاک رو با اب قاطی کنین بهش بدین ولی توی نت نوشته اب جوشیده ش ...
وای نگو که ندونسته اون طفلک و سرلاکی کردی؟معلومه که باید بزاری آب بجوشه بعد سرلاک درس کنی غلظتش مثل فرنی باشه نه شل ونه سفت.شل باشه بهتره.خوب مخلوط کن گلوله تباشه انگشتت و بزن تو سرلاک،قبلش دستات وحتما شسته باشی.اگه چند ثانیه نگه داشتی دستت نسوخت زمانشه که بهش بدی.سرنگ وهواگیری کن.نباید سرلاکی میخریدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره جوجه سرلاکی هست. 45 روزشه، گف بایذ تا دو هفته ی دیگ هنوز سرلاک بخوره من نخریدم برادرم خریده😑وای ...
ببین همه رو الان سرچ کن.هم گوگل هم اینستا.تافردا فیلم ببین😂تحقیق کن بعد گوگل سرچ کن گروه های عروس هلندی تلگرام برات چندتابالا میاره عضو شو ودقت کن هرچی میگن.هواگیری رو حتما ببین بدوووو زود باش