یه پدری که فقط زورش میرسه خرج خورد و خوراک رو بده اصلا از خونه بیرون نمیرم چون هیچی ندارم بپوشم هیج جایی ندارم برم شاید سالی یه بار برم بیرون لباسهای مامانمو بپوشم برم وگرنه نمیتونم برم هرچی از عوضی بودن این مرد بگم کم گفتم دیگه نمیکشم نمیتونم ای خدا کاش میمردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
ولی وقتی پدرش به یه ورشم نیس که این دخترشه،،،حق داره راجبش اینارو بگه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
چرا؟ چون داره حرف حق و میگه؟ پدر و مادر نقش مهمی تو زندگیمون دارنولی وقتی پدرش به یه ورشم نیس که این ...
نمیدونم چرا احترام فقط مربوط به بچه هاس منم اعتراضی میکنم بابام میگه بزرگتون کردم تحویل جامعه دادم انگار یه بیکار ۳۵ ساله تحویل جامعه داده هنر کرده نداری بچه پس ننداز
واقعا اینایی که ندارن بچه میارن خدا نابودشون کنه الهی هر روز دارم نفرینش میکنم ولی نفرین من که نمیگی ...
بابام از روزی که بدنیا اومدم هزار تومن خرجم نکرد کلا خرج بچه هاش نکرد تا سال ۹۸ مامانم به عموم گفت به برادرت بگو از من جدا شده از بچه هاش که طلاق نگرفته الان داره ماهی ۵۰۰ هزار میفرسته بعد دیدی میگن خجالت بکش پدرته بابا یه جفت کفش اشغال میشه ۷۰۰ تومن