2777
2789

یه خوانواده دارم  هعی خداااا 

من چند ساله پشت کنکورم به خدا دارم تلاش میکنم کم نمی زارم از 7 ضبح تا 3 صبح میخونم که بهم بگن تو که تلاش نمیکنی تو که درس نمی خونی دیواانه شدم دست خودم نیست کنترل اعضابم رو ازدست دادم اینقدر که بچه های بقیه رو زدن توسرم جلوی روم میگن کاشکی بمیری دوستم که هیجی واسم ارزوی مرگ دارن میگن یا امسال قبول میشی یا میمونی پشت کنکور یا شوهر ت میدیم به زور گناه من چیه میبینن من چقدر زحمت میکشم باز میگن تودرس نمی خونی چون نتیجه ای که میبینم نسبت به تلاشی که دارم خی کمتره به خدا مامانم هرجا میشینه ازم بد میگه من دختر دوست داشتنی هستم حواسم هست دل نشکنم واسه همین بقیه باهام خوبن اما وقتی مامانم میاد وسط یهو همه ازم متنفر میشن از بس ازم بد میگه چپ میرن راست میرن میگن کاش بچت بمیره کاش به خاک سیاه بشینی دیگه قرص ارام بخش م جواب نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانا اکثرشون همینن منم مامانم تبااااه کرد ازبس که حس بی کفایتی بهم داد تو کلا اهمیت نده تلاشتو ...

به خدا سیع میکنم اهمیت ندم نمیشه از بس غر میزنن البته منم دیگه داره 22 سالم میشه تیر ماه 

به خدا سیع میکنم اهمیت ندم نمیشه از بس غر میزنن البته منم دیگه داره 22 سالم میشه تیر ماه

۲۲ هم هنوز سنی نیست 

آروم بگو مامان من دارم بخدا  تلاشمو می کنم

شما که هی غر بزنین  بهم میریزم  موفقیتم سخت تر میشه 

آخ آخ یعنی اماااان از این غر های مامانا   

ول هم نمی کنن 

منم همینجوریه دقیقا مامانم

" اللهم عجل لولیک الفرج "