2777
2789

به ما جوری رسانه نشون میده که انگار همیشه قاتل ها و آدم بد ها پیدا میشن و به سزای عملشون میرسن

ولی در واقعیت فکر میکنم اینجوری نیست

و خیلی پرونده ها هرگز حل نمیشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر من تو آگاهی سال ها قتل کار کرده و چندسال پیش بازنشست شده تا جایی که من پرونده هارو میخوندم حداقل ۹۰ درصد پرونده ها حل میشد حالا اون موقع ها که پدرم کار میکرد امکانات و ردیابی های الان نبوذ

دختر عمه شوهرم م س ت با دوستش رفته بودن دور دور با سرعت رفت تو میدون چپ کرد. دوستش مرد

خیلی پدرش اومد دختره را گذاشت پشت فرمون تازه خسارت ماشین هم میخواستن از پدر دختره بگیرن آخرش لطف کردن نگرفتن.

الان خانم آمریکاست همونجا ازدواج کرده یه بچه هم داره 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
یکی از آشناها خودش دار زد شوهرش بردن گفت نمی دونم چرا این کار رو کرده در صورتی که زنه بادمجون پوست ک ...

جنون آنی. خیلیا که خودکشی میکنن لحظه اخر پشیمون میشن

همتا اسم خـودمه♥

پرونده قتلها مثل فیلمها نیست. اکثرا بدون برنامه ریزی قبلیه

قاتلها هم حرفه ای نیستند. موقع قتل یک موبایل همراهت باشه لو رفتی.

یک زنگ زده باشی به مقتول یا پیام داده باشی لو رفتی

قاتلی که با برنامه ادم بکشه، هیچ‌وقت لو نمیره

پرونده قتلها مثل فیلمها نیست. اکثرا بدون برنامه ریزی قبلیهقاتلها هم حرفه ای نیستند. موقع قتل یک موبا ...

دقیقا. اینی که من میدونم اینطوریه که پسره ی دوست دختر فاب داشت و بعد بهش خیانت کرد و ازدواج نکرد باهاش

برادرای دختره پسره رو به رگبار بستن. 

ی اخر شب که مست از خونه باغش میومده. تو جاده روستایی خلوت. 

همه میدونن کار هموناس 

ولی نمیشه ثابت کرد

چون نه دوربینی بوده نه رد ماشینی هست. نه کسی دیده... 

همتا اسم خـودمه♥

قاتلایی که گیر میفتن

قاتلای خنگن که یچیزی از خودشون به جا میذارن

ببیین چند درصدشون گیر نمیوفتن...

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤